Polecam Ci InfraRecorder http://infrarecorder.sf.net/
Posiada dwa tryby - jeden za rączkę i drugi bardziej zaawansowany,
Program podobny do Nero więc nie ma problemu z przesiadką
Szukaj
Polecam Ci InfraRecorder http://infrarecorder.sf.net/
Posiada dwa tryby - jeden za rączkę i drugi bardziej zaawansowany,
Program podobny do Nero więc nie ma problemu z przesiadką
Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 26-06-2008 o 15:08
pozdrawiam Sebastian
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Oczywiście każdy użytkownik windows poradzi sobie z różnicą w systemach plików, instalacją żeby przypadkiem w cholere nie poszły wszystkie dane i sam windows, różnica w zarządzaniu uprawnieniami i masa innych rzeczy.
Jeżeli chcesz komuś radzić to z sensem, rada z Linuxem jest tego sensu pozbawiona a obrazowo opisał to Stig
pozdrawiam Sebastian
Dzięki wielkie jacek.gold za propozycję ale sprawa rozwiązana. Z mojej strony powiem, że zacząłem korzystać z DeepBurnera i programu zainstalowanego na Toshibie fabrycznie (nawet nie wiem co to jest: "Tosbibocośtam"). Oba programy działają dobrze-płyty sie nagrywają, nic więcej nie trzeba.
PS
Dajcie spokój z wrzucaniem na jurkab. Człowiek chciał mi pomóc i to się liczy.
Witam,
Dawno temu używałem jakiegoś Nero eXpress dołączonego do nagrywarki. Po przesiadce na lapka (firmowy soft do palenia płyt mi nie leżał) zainstalowałem "Ashampoo Burning Studio 6 Free" - w zupełności mi wystarcza, płyt nie psuje, a sam program to demon prędkości w porównaniu do NeroNiestety ma jedną wadę (albo nie wiem jak to zrobić) - nie nagrywa mi Audio CD z CDtextem
Pozdrawiam,
Konrad
PS. Instalowanie Lina tylko dla K3B uważam za bezsens. Lin jest ok (w pracy 99% czasu pracuję na Lin), ale nie ma co popadać w przesadę i nawracać na siłę![]()
Brak stopki
>PS
>Dajcie spokój z wrzucaniem na jurkab. Człowiek chciał mi pomóc i to się liczy
hehe, dobrze, ze Ty skumales bo reszta ma z tym ogromny problem...
ps. przecie jasne, ze nikt nikogo nie chce nawracac...
byla "burza mozgow" i pojawil sie i taki (moze za absurdalny) ale na temat - pomysl, ot co![]()
pixel 4a
Nie chodzi o to, że gość chciał pomóc, i że mamy problem ze skumaniem. Chodzi o to - co jak widzę zaczyna i do Ciebei powoli docierać, co się chwali, choć tempo tego docierania mogłoby być większe - że udziela rad absurdalnych.
Nie wiem, czy chciał zaszpanować, czy pochwalić się, że używa Linuxa - ale jako rada, to mu kompletnie nie wyszło.
Nie byłoby całej burzy w szklance wody, bo w zasadzie wlaśnie absurdalność takiej rady zauważyłem na wstępie - gdyby i do Ciebie dotarł on, ten absurd, nieco szybciej. Bo odnoszę wrażenie, że cała dyskusja była poświęcona mojej reakcji, a nie problemowi jako takiemu.
o tempo mojego kumania sie nie martw
pewnie chcial byc trendy i jazzyco za absurd
dokladnie tak, nie wiem czy "boisz sie", ze linuks tu, linuks tam...
pewnie chlopak uzywa, i dla niego taka a nie inna odpowiedz byla wlasciwa i domyslam sie, ze nie zaproponowal tego zlosliwie. Dodam tez (nie szpanujac, chwalac, itp.), ze tez uzywam linuksa (choc w pracy win), stad ta odpowiedz nie wydala mi sie na tyle absurdalna zeby ja odrzucac, choc rozumiem, ze jest niezbyt trafiona
a wiesz/wiecie co jest najgorsze? ,ze jakby napisal "moze lepiej kup Maca itp.. to bedziesz mial to i tamto..." to zaraz bylyby odpowiedzi typu oh, ah.. super... moze pozniej, dobry wybor itp...(chodzi oczywiscie o zmiane systemu/komputera, a nie porownanie Lin z Mac - zeby byc dobrze zrozumianym)
ech...mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazil...
pixel 4a
Nie sadze. To tak samo glupi pomysl, jak proponowanie instalacji Linuksa. Pytajacy szukal prostego, trywialnego narzedzia do wykonania banalnej czynnosci jak najtanszym kosztem. Kazdy pomysl z instalacja czy kupnem nowego systemu do wykonania takiej bzdury -- bedzie absurdalny.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami