Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 77

Domyślnie Odp: Program do nagrywania płyt DVD i CD

Kazdy pomysl z instalacja czy kupnem nowego systemu do wykonania takiej bzdury -- bedzie absurdalny.
    ...i koniec dyskusji. W ogóle nie rozumiem tej wymiany postów. Linuks jest fajny ale "stronnictwo bombla" ma racje i tyle.

CD Burner XP Pro polecam. Jak kiedyś używałem Windowsa to nie miałem z tym programem nigdy problemów. Jest to freeware. http://cdburnerxp.se/

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Nie sadze. To tak samo glupi pomysl, jak proponowanie instalacji Linuksa. Pytajacy szukal prostego, trywialnego narzedzia do wykonania banalnej czynnosci jak najtanszym kosztem. Kazdy pomysl z instalacja czy kupnem nowego systemu do wykonania takiej bzdury -- bedzie absurdalny.
    Ale oceniać czy to jest dla niego irracjonalne,głupie(i co tam jeszcze sobie wymyślisz, żeby sobie ulżyć) może ten, do którego dana rada jest skierowana. Jemu akurat może coś takiego odpowiadać.
    Naprawdę Ciężko Ci to zrozumieć? Naprawdę uważasz, że wiesz o potrzebach innych więcej niż oni sami, że wydajesz tak kategoryczne sądy?

PS. Wiem miałem się nie odzywać, ale piątek, deszcz pada... :P

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Naprawdę uważasz, że wiesz o potrzebach innych więcej niż oni sami, że wydajesz tak kategoryczne sądy?
    Naprawde. Tak trudno Ci w to uwierzyc? To moze przeczytaj madralo pierwszy post, w ktorym pytajacy jasno okresla swoje potrzeby.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Naprawde. Tak trudno Ci w to uwierzyc?
    Tak, trudno mi w to uwierzyć(no chyba, że masz zdolności telepatyczne).
    To moze przeczytaj madralo pierwszy post, w ktorym pytajacy jasno okresla swoje potrzeby.
    No to wróćmy do tego artykułu.
    Właściwości programu:
    - ma nagrywać CD/DVD,
    - cena do 50 zł,
    - nie musi być zbyt rozbudowany w różnoraką funkcjonalność,
    - ma nagrywać poprawnie płyty.

PS. Akurat ja bym mu polecił CDburnerXP.

Tak, trudno mi w to uwierzyć(no chyba, że masz zdolności telepatyczne).
    Jesli chcesz dyskutowac, to jako cytaty -- nie wyrywaj zdan z kontekstu...

PS. Akurat ja bym mu polecił CDburnerXP.
    Hmmm... Wiec w koncu przeczytales o co chodzilo pytajacemu. To rob to czesciej, bo rzucanie sie ze ktos krytykuje absurdalna propozycje (odpowiedzi), nie bedac kompletnie w temacie, troche smiesznie wyglada.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

bombel
    Gość

Stig, nie tłumacz już. Bardzo dokładnie rozumiem Twoją irytację, ale tego nie przeskoczysz.

Widać, że gość nie popuści, bo żywcem coś mu na to nie pozwala. I bądźmy szczerzy... Czy to nasz problem co mu nie pozwala: jakaś chora ambicja, nieumiejętność przyznania się do błędu, czy tak obsesyjne staranie się wykazania swojej racji, że jest ślepy? Bo ja coś czuję, że to całkiem nie mój problem.

Mam wrażenie, że już wszytskie argumenty zostały użyte. Jak do tej pory nie zrozumiał, to już nie zrozumie, jestem tego pewien. Najwyżej będzie Ci udowadniał, że Linux naprawdę lepiej się sprawdza przy nagrywaniu płyt.

Jesli chcesz dyskutowac, to jako cytaty -- nie wyrywaj zdan z kontekstu...
    A jaki jest kontekst? Potrafisz zacytować zdanie(nie wyrwane z kontekstu), z którego to wynika, że nie może to być k3b na Linuksie?

Hmmm... Wiec w koncu przeczytales o co chodzilo pytajacemu.
    Z tego co widzę, to Ty masz z tym problem, a jeszcze innych krytykujesz...

To rob to czesciej, bo rzucanie sie ze ktos krytykuje absurdalna propozycje (odpowiedzi), nie bedac kompletnie w temacie, troche smiesznie wyglada.
    Wiesz co przeczytaj jeszcze raz pierwszy artykuł, bo innym dajesz rady, do których sam się nie stosujesz.

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Mam wrażenie, że już wszytskie argumenty zostały użyte. Jak do tej pory nie zrozumiał, to już nie zrozumie, jestem tego pewien. Najwyżej będzie Ci udowadniał, że Linux naprawdę lepiej się sprawdza przy nagrywaniu płyt.
    Na razie, to Ty mi to próbujesz przypisać coś czego nie napisałem.

A jaki jest kontekst? Potrafisz zacytować zdanie(nie wyrwane z kontekstu), z którego to wynika, że nie może to być k3b na Linuksie?
    Prosze :"Dodam, że szukam takiego programu bo mój wbudowany w Viste co chwila robi jakieś problmey."

Z tego zdanie wynika, że nie powinien to być program do systemu Linux, a tymbardziej osobny system operacyjny do nagrywania płyt
    pozdrawiam Sebastian

A jaki jest kontekst?
    Kolego... masz naprawde powazne problemy z rozumieniem czytanej tresci. Pytales, czy naprawde uwazam, ze wiem jakie sa potrzeby pytajacego. Odpowiedzialem Ci, ze naprawde wiem, bo przeczytalem to czego oczekiwal, w pytaniu, ktore zawarl w tym watku. TERAZ DO CIEBIE DOCIERA TEN KONTEKST?

Potrafisz zacytować zdanie(nie wyrwane z kontekstu), z którego to wynika, że nie może to być k3b na Linuksie?
    Potrafie logicznie rozumowac, wiec jesli ktos pisze ze chodzi mu o "prosty, mini program do nagrywania", to wlasnie takiego oczekuje, a nie instalacji i kazdorazowego uruchamiania calego nowego systemu operacyjnego, zeby te plyte wypalic.

Z tego co widzę, to Ty masz z tym problem, a jeszcze innych krytykujesz...
    Naucz sie cytowac, bo nie rozumiem o co Ci chodzi. Przeczytalem o potrzebach autora watku na samym poczatku. Ty dopiero teraz zaskoczyles, ze chodzi mu o prosty program -- proponujac CDburnerXP. WIEC O CO CI Q CHODZI? Ze jednak instalacja calego drugiego systemu operacyjnego po to tylko zeby wypalic plytke, jest genialnym pomyslem i nie nalezy go krytykowac?

Wiesz co przeczytaj jeszcze raz pierwszy artykuł, bo innym dajesz rady, do których sam się nie stosujesz.
    Wybacz kolego, ale kompletnie nie kumam co Ci sie w glowie roi. Wyciagasz zdania z kontekstu, do cytatow dopisujesz bzdury, ktore z nimi nie maja nic wspolnego (a cytuje sie wlasnie po to, zeby do tych slow sie odnosic). Na moje nie potrafisz w ogole rzeczowo dyskutowac i brniesz w kompletne bzdury, a ja nie mam juz ochoty drazyc w konkretnych zdaniach i lawirowac miedzy zawilosciami Twojego toku rozumowania.
    Dlatego -- EOT.
    www.SALDAT.pl

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów