Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Próby

Domyślnie Próby

Jako, że jestem tutaj nową osobą spróbuję i ja coś pokazać, może komuś się spodoba, może usłyszę jakieś ciekawe budujące wiedzę wskazówki, może ktoś po prostu to oceni albo podeśle nowe pomysły zaproponuje nowe techniki. Przedstawiam wam Filipa - syn kolegi. W rzeczywistości Filip to prawdziwy aniołek.

Pozdrawiam Paweł

Domyślnie Odp: Próby

Podoba się!
    Zazwyczaj nie przepadam, za takimi ciemnymi klimatami, ale tutaj super się to sprawdza.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Dzięki, chciałem by zdjęcie wyszło ciemniej lecz bałem się że przesadzę w końcu, co dało by zupełnie inny efekt niż planowałem.

wyglada jak brudne dziecko z krzywymi teczowkami. Nie podoba mi sie to oraz swiatlo w paski

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    wyglada jak brudne dziecko

Przecież on jest brudny miałem go do zdjęcia umyć uczesać ... postawić na krzesełku i zrobić fotkę która wygląda jak miliony na Pbase?

nie wiem, dla mnie wyglada jakby sie tarzal w weglu.

To fajnie ... dzięki za uwagę

zdjęcie ma w sobie coś demonicznego - wrażenie czystego zła w ciele umorusanego herubinka

Super. Mnie taki klimat całkowicie podchodzi. Pokaż coś jeszcze!
    D80, S18-200 OS, S30 1.4, N50 1.4, S EF-500 DG super

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    wyglada jak brudne dziecko z krzywymi teczowkami. Nie podoba mi sie to oraz swiatlo w paski
    Znam Twój styl "surowego egzaminatora" i nawet czasem czytam co piszesz. Tym razem pierdyknąłeś coś bez składu. Jak ktoś fotografuje brudne dziecko, to nie można mu robić zarzutu z tego, że na zdjęciu jest... brudne dziecko. Tęczówki nie są krzywe. Światło jest w paski, ale tak miało być.

Moim zdaniem efekt końcowy coś tam w sobie ma. Choć jeszcze muszę się zastanowić co.

EDIT: Po zastanowieniu. Nie, jednak miałeś rację

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów