Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: 'united colors'

Domyślnie Odp: 'united colors'

Hehe - bo nawet miało być 'united colors of' cośtam ale inspiracja taka ironiczna celowa ;]
    Zresztą mam już wyszukanych parę takich kolorowych kamienic, gdzie można pociągnąć temat dalej - tylko trza mieć czas i poczekać na odpowiednio kolorowych ludzi.

Ciekawa chwila złapana .. znaki + starsza pani + tytuł(kojarzy się ogólnie z kolorystyką, jak i z reklamą pewnej firmy, co tez dodaje pewnego smaczku )

Na początku(teraz juz nie) przeszkadzało mi przejscie dla pieszych - pasy wygladaja jakby naprędce namalowane.. malarz zostawił nawet kubeł po farbie

pozdrawiam

pasy są super, zwróć uwagę, że całe zdjęcie jest w takie pasy zbiegające się w punkt.
    mi akurat skrzynia wadzi, ale jak ją usunąć?
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    pasy są super, zwróć uwagę, że całe zdjęcie jest w takie pasy zbiegające się w punkt.
    mi akurat skrzynia wadzi, ale jak ją usunąć?
    prosze mam nadzieje, ze autor się ni obrazi. Można jeszcze poszukać pozostałe elementy które zostały usunięte

http://img232.imageshack.us/img232/2...lorsxr9cu0.jpg

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    prosze mam nadzieje, ze autor się ni obrazi. Można jeszcze poszukać pozostałe elementy które zostały usunięte

http://img232.imageshack.us/img232/2...lorsxr9cu0.jpg

pozdrawiam

dobre ale chodziło mi o tą skrzynię trafo czy co to jest... podejmujesz się?
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

a ja sie wyłamię i powiem, że nie widzę w tym zdjęciu nic super-szczególnego. Ot, miła fotka i tyle. bez rewelacji
    bez urazy
    ikr

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    dobre ale chodziło mi o tą skrzynię trafo czy co to jest... podejmujesz się?
    potrzeba wytrwałości w dokładności..

Cytat Zamieszczone przez ikr Zobacz posta
    a ja sie wyłamię i powiem, że nie widzę w tym zdjęciu nic super-szczególnego. Ot, miła fotka i tyle. bez rewelacji
    bez urazy
    mi się podoba - spójrz jeszcze raz

....

Jeśli się anchel nie obrazi:

http://img237.imageshack.us/img237/4...lorsxr9py0.jpg

pozdrawiam

A bawcie się dobrze!
    Po pierwsze nie ma musu żeby zdjęcie się podobało, po drugie - to w końcu tylko zdjęcie, więc róbcie z nim co chcecie jak wam to radość sprawia ;]

pomysł i miejscówka rewelacja, ale troche te śmieci w kadrze mi przeszkadzają. Do tego ta pani idzie pod prąd Generalnie fotka aciekawa.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów