Szukaj
A mogło być tak pięknie! Kolory zwalają z nóg, dobre kontrasty, w domyśle niezła podłoga - wszystko mi mówi, że mogło być naprawdę nieźle...
Ale ten eksperyment uznaję za nie tylko nie udany, ale psujący potencjalnie dobre zdjęcie.
A ja lubię takie zdjęcia z pomysłem, i mi się podoba![]()
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
przy takim kadrze beczką można zwalić na krzywiznę samego budynku, który tak na marginesie już gdzieś widziałem...
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Pomysł fajny i niecodzienny i mnie się podoba.
Czy to Kopenhaga?
kolory i faktura i obiekt b.dobre
pasek nieba winien odpowiadac paskowi podlogi jesli juz trzymamy sie takiej specyfiki kadrowania, wiec PS i wyrównanie gzymsu niezbędne jesli chcesz graficznie do tego podchodzić. po za tym w perspektywie bruk trzyma odległosć stałą, a niebo się rozchyla. drobna niekonsekwencja. ale nie razi. b o i tak oko wisi na fakturze i kolorkach)) i wspaniale ta czerwień by sie układała z niebiesiami.
Przecudnie wybijaja sie spod tynku poszczegolne cegły w tej czesci nasłonecznionej. do tego takie proste cięcie granicy cienia przez elewację kusi do foty na wprost z przekątną cienia)
masz inne kadry z tej sesjii?
D80 a na obiektywy poluję
Skontaktuj się z nami