Szukaj
A mogło być tak pięknie! Kolory zwalają z nóg, dobre kontrasty, w domyśle niezła podłoga - wszystko mi mówi, że mogło być naprawdę nieźle...
Ale ten eksperyment uznaję za nie tylko nie udany, ale psujący potencjalnie dobre zdjęcie.
A ja lubię takie zdjęcia z pomysłem, i mi się podoba![]()
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
kolory i faktura i obiekt b.dobre
pasek nieba winien odpowiadac paskowi podlogi jesli juz trzymamy sie takiej specyfiki kadrowania, wiec PS i wyrównanie gzymsu niezbędne jesli chcesz graficznie do tego podchodzić. po za tym w perspektywie bruk trzyma odległosć stałą, a niebo się rozchyla. drobna niekonsekwencja. ale nie razi. b o i tak oko wisi na fakturze i kolorkach)) i wspaniale ta czerwień by sie układała z niebiesiami.
Przecudnie wybijaja sie spod tynku poszczegolne cegły w tej czesci nasłonecznionej. do tego takie proste cięcie granicy cienia przez elewację kusi do foty na wprost z przekątną cienia)
masz inne kadry z tej sesjii?
D80 a na obiektywy poluję
przy takim kadrze beczką można zwalić na krzywiznę samego budynku, który tak na marginesie już gdzieś widziałem...
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Pomysł fajny i niecodzienny i mnie się podoba.
Czy to Kopenhaga?
Czyli pamięć mnie jednak nie myliFajne miejsce na jakąś plenerową sesję, ja jednak zawsze mam pecha bo jak tam jestem to stoją tam jakieś samochody i bezczelnie psują kadr
Skontaktuj się z nami