Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie Odp: Notebook z Vobis'u

Cytat Zamieszczone przez djarta Zobacz posta
    Dobre firmy to: Sony,Asus.

Za tą cenę lepszego nie znajdziesz,super proc,dobra grafa,dużo ramu i pojemny dysk,i Firma Asus.Bierz i się nie zastanawiaj z allegro,bo w innych sklepac on kosztuję około 3500zł
    Pzdr KJB
    Ten notebook jest za je fajny
    Nie wiem czy go zaraz nie zamówię
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Ja kupiłem swoją Toshibę (miałem jeszcze jedną wcześniej) w Vobisie w Warszawie. Laptop ma 1,5 roku i poza windowsem xp nie moa żadnych wad
    Jak ci się uda coś znaleźć to bierz IMB lub Della, jak nie to Toshibę. Milem lapka HP - tragedia, o FS też słyszałem nie najlepsze opinie. Co do Asera i Asusa nie wypowiadam się bo nie miałem z nimi kontaktu. Toshibe polecam. Co do samego sklepu Vobis w moim przypadku ocena 9 na 10.
    D200, N 18-70 DX, N 50/1.8 D, S 105 2.8 DG Macro, SB-600, Lovepro Slingshot 100 AW, Tamrac 5501 Explorer, Raynox DRC-250, filtry. Sandisk Extreem III 4gb i Leksar 300x 4 gb.

Maldoror13, mam teraz ASUSa już z 6-7 lat.
    Poza tym, że jest cholernie wolny, jak na teraz, to służy mi godnie i jako HDD nadaje się do jednego wesela.
    Niestety potem trzeba to wszystko przegrać na stacjonarny i potem obrobić
    Dlatego czas na jeden komputer
    A stacjonarny i tak pozostanie.

A ha
    Ps
    Słuchajcie a jaki system operacyjny polecacie
    Bo słyszałem mało pochlebne opinie o VISCIE
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Boże uchowaj od wisty.
    D200, N 18-70 DX, N 50/1.8 D, S 105 2.8 DG Macro, SB-600, Lovepro Slingshot 100 AW, Tamrac 5501 Explorer, Raynox DRC-250, filtry. Sandisk Extreem III 4gb i Leksar 300x 4 gb.

Tak,na Viscie nic nie można robić różne programy nie chodzą poprostu błędy wyskakują itp.Bierz XP'ka jeśli możesz ale powiem ,że na tym laptopie co ci wysłałem linka Vista by PIĘNIE CHODZIŁA!Ale ja bym brał XP'ka i Service Pack 2 i będzie gites.
    Pzdr KJB

jak widac chyba kazdy z przeciwników visty nie miał z nią do czynienia... chodzi super nic nie wiesza i napewno lepsza od xp. tylko 2gb ramu trzeba miec i jakiegos dualcore zeby chodził sprawnie. I WCALE NIE OBCIĄŻĄ RAMU jak niektórzy piszą. ma poprostu inny system przydzielania ramu i rezerwuje dla siebie wiecej. lecz potem sprawnie zwalnia i napewno lepiej chodzi na nim kilka aplikacji jednocześnie.
    trochę złomu w dużym plecaczku.

jak widac chyba kazdy z przeciwników visty nie miał z nią do czynienia... chodzi super nic nie wiesza i napewno lepsza od xp. tylko 2gb ramu trzeba miec i jakiegos dualcore zeby chodził sprawnie. I WCALE NIE OBCIĄŻĄ RAMU jak niektórzy piszą. ma poprostu inny system przydzielania ramu i rezerwuje dla siebie wiecej. lecz potem sprawnie zwalnia i napewno lepiej chodzi na nim kilka aplikacji jednocześnie.
    I tu się mylisz.Właśnie aplikację się wieszają itp.Naprawdę miałem do czynienia z Vistą i powiem wam ,że było fatalnie.Sterowniki nie chciały działać do drukarek,Vista nie mogła znaleść telefou ani aparatu.Po tygodniu się przesiadłem na XP'ka bo wiedziałem,że długo nie wytrzymam na Viscie.Wszystkim odradzam.Ostro się wiesza gdy włądze COD4 i ściągam muzykę,to tak się tnie,że szok.Nie polecam.Lepiej wziąść Xp'ka i się bardzo cieszyć z dobrego laptopa bez żadnych zawiech.

Miałem przez 3 miesiące lapa z Vistą w pracy i myślałem, że rozpier...ole ten system. Połowa programów nie działała poprawnie. Wlokło się to (miałem core 2 duo T5600 i 1024 MB ramu). Co do grania to nie wiem, bo czasu nie było.

Cytat Zamieszczone przez Maldoror13 Zobacz posta
    Boże uchowaj od wisty.
    podpisuje sie!

Cytat Zamieszczone przez djarta Zobacz posta
    Dobre firmy to: Sony,Asus.

Za tą cenę lepszego nie znajdziesz,super proc,dobra grafa,dużo ramu i pojemny dysk,i Firma Asus.Bierz i się nie zastanawiaj z allegro,bo w innych sklepac on kosztuję około 3500zł
    Pzdr KJB
    Odnośnie aukcji w linku to pragnę zauważyć, że jest to tylko kadłubek Asusa, który z Asusem niewiele ma wspólnego.
    Jeśli zaś chodzi o system to bierz Windows XP, jak masz taką możliwość.
    Potwierdzam, że Asusy są porządne. Mój ma 8 lat i tylko go trochę usprawniłem, żeby mógł sprostać dzisiejszym aplikacjom (rozbudowa pamięci, dołożenie WiFi, większy HDD). W pracy mam HP i też nie można mu nic zarzucić. Jeśli chodzi o laptopy to lepiej kupić markowego niż jakieś tam kadłubki.
    Ostatnio edytowane przez ropusz ; 27-06-2008 o 13:04

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów