Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: wiatrak

bombel
    Gość

Domyślnie Odp: wiatrak

No dobra, widzę, że coś chciałeś zrobić, ale po co te chaszcze u dołu, które tylko podkreślają odległość samego wiatraka?

Na plus niebo, mury i ptaszek - jeśli go tam wkleiłeś, to dobrze zrobiłeś. Ale ten dół jest przytłaczający, całe zdjęcie zabija...

A szkoda, bo sam budynek wygląda nieźle i może przy innej kompozycji byłoby dużo lepiej. Przyciemniłbym też te błękity - mają być zimne, ale nie rachityczne.

Piotr_ek
    Gość

Daj to w kwadratowy kadr. Tnij dół. Ja bym dał też więcej nieba po bokach - nie lubię ciasnych kadrów a ten jest ciasny. Ew. więcej jasności, kontrastu bop jakoś tak mało "dynamicznie" to wygląda... ogólnie nie jest źle !

pzdr,
    P.

ok zastosuje sie do waszych uwag. niestety dalej nie moge odejsc od tego wiatraka po zaraz pod nim jest droga a dalej to kanal i dalej znow droga czyli jakies 200m dalej. pod samym wiatrakiem jak widac pelno krzaczorow. ptaszek nie jest doklejany ! bedzie chwilka czasu to podjade znow rowerkiem i zrobie to zdjecie jeszcze raz.

Domyślnie

ale bedzie z ptaszkiem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hen Zobacz posta
    ale bedzie z ptaszkiem?

sorki nei mogłem sie powstrzymać - forum niesamowicie działa mi na poprawe humoru
    ps fotograf pojedzie z własnym

Domyślnie

tylko za przeproszeniem bez jaj.

ptaszek na zdjeciu robi klimat.

FAKT i KROPKA.

Uprawnienia umieszczania postów