... choc nie wiem na 100 %...
Napewno nie byłem gotowy na to spotkanie... chodząc dziś nad Wisłą nagle go dostrzegłem...
Udało mi się zrobić dwa nienajlepsze zdjęcia... z czego jedno właśnie widzicie...
pozdrawiam
Lu_natyk
Szukaj
... choc nie wiem na 100 %...
Napewno nie byłem gotowy na to spotkanie... chodząc dziś nad Wisłą nagle go dostrzegłem...
Udało mi się zrobić dwa nienajlepsze zdjęcia... z czego jedno właśnie widzicie...
pozdrawiam
Lu_natyk
na 100% zimorodekNieoczkiwane spotkanie. Jak widać sprzęt zawsze gotowy do akcji
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
ciezko pomylic tego ptaka z innym![]()
nie no zdjęcie nie jest złe, fakt, że fajnie by wyszedł jakby był w całym kadrze, ale nie mozna mieć wszystkiego, światło daje fajny klimat temu zdjęciu, mnie się podoba
Mnie też się podoba przez klimat i światło. Nadałeś mu lekkiej tajemniczości i egzotyki. W ogóle brawo za refleks.
A z ciekawości można zobaczyć drugie? Czy nie bardzo chcesz pokazywać?
D80, S18-200 OS, S30 1.4, N50 1.4, S EF-500 DG super
Nie pokaż i nie karz naszych zmysłów....Drugiego zdjęcia nie pokarzę bo choć odwrócił łepek w moim kierunku ruszyłem je dość mocno...![]()
Pzdr
Andrzej
..czemu u mnie nie ma zimorodków..?
i kto wymślił "edit" na 15 min.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Mnie się też podoba inne spojrzenie na ptaszki a konkretnie na tego Zimorodka. Kolory , i te gałązki bardzo ładnie grajaPozdrawiam
Skontaktuj się z nami