Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Bay of Miracles

Arrow Bay of Miracles

No nie będzie mi łatwo powalczyć z wcześniejszym "Pure Gold" ale i tak jak obiecałem pokaże jeszcze kilka zdjęć z tej sesji ... zapraszam do Bay of Miracles. Wiem że przepałek się trafił ale nie było tego już jak skompensować, jednak zależało mi na pokazaniu niesamowitej tekstury gruntu płonącego w blasku zimowego Australijskiego słońca.

... no to można się poznęcać
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie Odp: Bay of Miracles

taaa zima w pełni jak widać))
    Ale kolorki...ja bym stała z rozdziawioną buzią jakbym to zobaczyła na żywo!

Australijska ziemia ma niesamowita paletę barw w spektrum złota i czerwieni, tutaj ze wzgledu na format może tego aż tak nie widac ale te wierzchołki w gornym lewym sa ceglasto czerwone w swojej barwie przetykane zielonymi pasmami mchu z pod którego wyłaniają się warstwy złota i brazu. I ... tez połknołem parę austalijskich muszek w czasie tej sesji

Super masz plenerki. Z Twojej serii ostatniej to jest najsłabsze mz. Dla mnie zbyt mocne nasycenie kolorów oraz tak na granicy przepału miejscami. Drażnią mnie też trochę te gałązki z prawej.

Rewelacyjne masz widoczki zazdroszczę Ci pewnie nie będzie mi dane zobaczyć takich cudów .

Cytat Zamieszczone przez Shooter Zobacz posta
    Super masz plenerki. Z Twojej serii ostatniej to jest najsłabsze mz. Dla mnie zbyt mocne nasycenie kolorów oraz tak na granicy przepału miejscami. Drażnią mnie też trochę te gałązki z prawej.
    Hmm a tymi kolorami to zalezy raczej jaki masz monitor, a wiem co pisze gdyz mam podpiete dwla LCD LG oraz Apple. Na LG to zdjecie wyglada na przejaskrawione z przeladowanym kontrastem i prawie przepalami - na tomiast na Apple jest pelne szczegolow i subtelnych poltonow (obydwa monitory sa kalibrowane po prostu dla przykladu LG ma na 100% mniejszy gamut barwny). A Krzaczorek coz mial stanowic swego rodzaju male odwzorowanie dla skali (moze za bardzo go wykadrowalem)

czy wersja troche mniej kolorowa byla by duzo gorsza?
    Andrzej

Camrak...zgaś troszkę
    Pzdr
    Andrzej

Shiraz tego nie gasi....kończę właśnie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

borregard, bo shiraz jest do horyzontów a "cabernet merlot" do percepcji
    Sam zobacz czy nie działa rewelacyjnie:

Przygaszone.

Chyba musze kalibrowac na przyszlosc pod LG monitor

Masz rację...
    ..Żywczyk to robi..od ręki....