Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Małżonka portretowo

Przydybałem zupełnie przypadkiem w niedzielę, ale na wołanie i obróbkę poświęciłem już trochę czasu, starając się zadbać o odpowiedni kolor skóry. Co sądzicie ? (ps. małżonka nie ma czasu na solarium ).

Domyślnie Odp: Małżonka portretowo

No i małżonka ma bardzo ładny portret albumowy.
    Gratulacje!
    Tutaj jest... podpis

A jakby aparacik o 90stopni przekręcić i bez obcinania głowy ęziej to pstryknąć...
    Ale fajna fotka, fajna żonka a solariunm niepotrzebne bo niezdrowe jest...
    D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800

Jak ja bym takie zdjęcie pokazał, to zaraz by się ktoś uczepił centralnego kadrowania i odciętej głowy... Co nie zmienia faktu, ze fotka sympatyczna.

Wiesz - negatywne komentarze można zawsze wymoderować

Wiem, że centralnie, ale poprostu sobie szła a ja nawet nie zdążyłem się cofnąć i dobrze przyłożyć. Niemniej ładne było światło i postanowiłem chwilę nad zdjęciem popracować (głównie pokręciłem suwaczkami kolorów przy wołaniu).

Dziękuję za komentarze

A mnie jakoś nie razi centralność, zwłaszcza że właściwie tułów jest lekko przesunięty. Zdjątko podoba mi się, a kadrowanie góry i dołu też mi się podoba, jest jakoś sympatycznie symetryczne. I małżonka wyszła bardzo ładnie . Na szczęście nie było stołu, żeby ją zastawić kubkami z kawą .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    ...negatywne komentarze można zawsze wymoderować ...

Mnie się podoba, szczególnie za połączenie z błyskiem, używałeś którejś z folijek? Ładnie, czysto, OK

Domyślnie

Zbyszek te no... w oczach troche za bardzo jak dla mnie przyciagaja wzrok, poza tym foto bardzo przyjemne, albumowe.
    Jak widac na prawej czesci, zona jest opalona, tylko ty ja troche wybieliles

Uprawnienia umieszczania postów