Przydybałem zupełnie przypadkiem w niedzielę, ale na wołanie i obróbkę poświęciłem już trochę czasu, starając się zadbać o odpowiedni kolor skóry. Co sądzicie ? (ps. małżonka nie ma czasu na solarium).
Szukaj
No i małżonka ma bardzo ładny portret albumowy.
Gratulacje!
Tutaj jest... podpis
A jakby aparacik o 90stopni przekręcić i bez obcinania głowy ęziej to pstryknąć...
Ale fajna fotka, fajna żonka a solariunm niepotrzebne bo niezdrowe jest...
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
Jak ja bym takie zdjęcie pokazał, to zaraz by się ktoś uczepił centralnego kadrowania i odciętej głowy...Co nie zmienia faktu, ze fotka sympatyczna.
Wiesz - negatywne komentarze można zawsze wymoderować
Wiem, że centralnie, ale poprostu sobie szła a ja nawet nie zdążyłem się cofnąć i dobrze przyłożyć. Niemniej ładne było światło i postanowiłem chwilę nad zdjęciem popracować (głównie pokręciłem suwaczkami kolorów przy wołaniu).
Dziękuję za komentarze![]()
A mnie jakoś nie razi centralność, zwłaszcza że właściwie tułów jest lekko przesunięty. Zdjątko podoba mi się, a kadrowanie góry i dołu też mi się podoba, jest jakoś sympatycznie symetryczne. I małżonka wyszła bardzo ładnie. Na szczęście nie było stołu, żeby ją zastawić kubkami z kawą
.
Zbyszek te no... w oczach troche za bardzo jak dla mnie przyciagaja wzrok, poza tym foto bardzo przyjemne, albumowe.
Jak widac na prawej czesci, zona jest opalona, tylko ty ja troche wybieliles![]()
Skontaktuj się z nami