Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: lampa Sony

Domyślnie Odp: lampa Sony

Nie wspominając o tym, że nie wszyscy fotografują w studiu lub spokojnym plenerze...

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    nawet najwyższa wersja 700 nie jest w magnezowej obudowie, a w obleśnym plastiku... (jak dla mnie to ogromna skucha...)
    high grade plastic exterior - tak to sie nazywa
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

domyslam sie ze ten system bujania glowica na prawo i lewo wejdzie jako standard. idealna sprawa przy zdjeciach pionowych

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto
    Kielce/przebywam w stolicy

Cytat Zamieszczone przez whatsilenceknows Zobacz posta
    Nie wspominając o tym, że nie wszyscy fotografują w studiu lub spokojnym plenerze...
    No dokładnie, na takim rajdzie polski byłem z kolegą który miał A200... właśnie biega w poszukiwaniu kogoś, kto mu ją przeczyści .
    Look ma, no camera!

Nie zapomnij dodać swojej grupy fotograficznej do forumowej mapki!

może to być jakas podpowiedź jakie nowe funkcjonalności może mieć nowa lampa Nikona SBxxx/następca SB800 (o ile takowa powstanie)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Olsztyn/Warszawa

Cytat Zamieszczone przez cahe Zobacz posta
    No dokładnie, na takim rajdzie polski byłem z kolegą który miał A200... właśnie biega w poszukiwaniu kogoś, kto mu ją przeczyści .
    A popatrz, ja tez bylem na Rajdzie Polskim i znajomy musial przeczyscic D300, inny musial przeczyscic D50, inny D70, inny D200, jeszcze ktos Canona 40d .Zreszta nie slyszalem jeszcze o aparacie, ktorego nie trzeba odkurzac po konkretnym szutrowym rajdzie.
    http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio

d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

mnie tez alfa plastikiem straszy i brakiem gornego wyswietlacza, ale co kto lubi.
    mnie przeszkadza, wiec nie uzywam, ale narzekal nie bede ze tego i tamtego nie ma dla zasady.

lampka fajna, psuc sie moze wszystko, wiec nie przekonuje mnie ze 'taki gadzet moze byc awaryjny'.
    patent sam w sobie dosc prosty, az dziwne ze nikt tego nie zrobil do tej pory.

Cytat Zamieszczone przez kanap4 Zobacz posta
    Zreszta nie slyszalem jeszcze o aparacie, ktorego nie trzeba odkurzac po konkretnym szutrowym rajdzie.
    no myślę, że jakby ktoś miał Canona Marka lub Nikona D3 to tylko przetrzeć mokrą szmatką i już
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

http://pl.youtube.com/watch?v=fEQ_wzzVNFc

poglądowa animacja pokazująca możliwości odchylania lampy F58
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

W tej lamie aby skierować palnik w bok trzeba go obrócić na dwóch osiach, w tradycyjnym rozwiązaniu na jednej osi.
    ...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów