Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: lampa Sony

Domyślnie lampa Sony

I to się nazywa przemyślane projektowanie

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7438

Domyślnie Odp: lampa Sony

fakt odchylany korpus bardzo fajna sprawa w SB mogli by zrobić odchylanie o 180 w prawo i lewo a nie tylko w lewo

No, podoba mi się to. W ogóle, Soniacz czerpie ile może z fajnej tradycji Minolty i zaczyna wyrastać na naprawdę porządny system. Szkoda, że nie zrobili tego rok temu, kiedy sfrustrowany sprzedałem swoje graty i przeszedłem na ciemną stronę mocy...
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

pomysł dobry...
    ale jak znam życie to z wytrzymałością takich gadżetów bywa baaardzo różnie...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    No, podoba mi się to. W ogóle, Soniacz czerpie ile może z fajnej tradycji Minolty i zaczyna wyrastać na naprawdę porządny system. Szkoda, że nie zrobili tego rok temu, kiedy sfrustrowany sprzedałem swoje graty i przeszedłem na ciemną stronę mocy...
    Heh, skąd ja to znam

Tylko ten obciachowy napis - Sony...

mysle ze takiej lampy nie można nazwać gadzetem... jeszcze sie okaże ze nasze sabinki beda tak nazywane przy tym potworze juz mamy pierwszy powód do zazdrości soniaczom..

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Heh, skąd ja to znam Tylko ten obciachowy napis - Sony...
    A co za różnica, jaki napis, każdy tak samo obciachowy... Mnie tam wisi, jakiej to marki sprzęt, jeśli spełnia moje założenia...
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

ale uwierzcie, że w lustrzankach SONY jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia...
    miałem okazję potestowania (pomacania) Alpha 200, 350, 700...

wszystkie są zrobione z beznadziejnej jakości plastiku... no i to pierwsze, co mnie od nich odrzuciło...
    nawet najwyższa wersja 700 nie jest w magnezowej obudowie, a w obleśnym plastiku... (jak dla mnie to ogromna skucha...)

niestety wszystkie sprawiają wrażenie gadżeciarskich, wakacyjnych lustrzanek dla mas...
    no cóż... promocje 200 i 350ki maja świetną... bo ciągle ludzie o nie pytają...
    ale śmieszy mnie fakt, że jak ktoś po Sonym bierze do ręki np D60 czy D80... to prosi o spakowanie Nikona i schowanie do gabloty Sony
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    niestety wszystkie sprawiają wrażenie gadżeciarskich, wakacyjnych lustrzanek dla mas..
    A co to za różnica, jakie sprawiają wrażenie? Zdjęcia robią? Robią. To co za problem... Mam to w nosie. Sam miałem Konisię 5D i bardzo ją lubiłem, choć plastikowa była nad wyraz.

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto
    Kielce/przebywam w stolicy

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    A co to za różnica, jakie sprawiają wrażenie? Zdjęcia robią? Robią. To co za problem... Mam to w nosie. Sam miałem Konisię 5D i bardzo ją lubiłem, choć plastikowa była nad wyraz.
    No cóż... niektórzy lubią po prostu mieć coś porządnego, jakby gdiześ gwóźdź był do wbicia. Należę do takich osób, dlatego chętniej kupiłbym używany, ale porządnie wykonany sprzęt, niż nówkę z plastiku .
    Look ma, no camera!

Nie zapomnij dodać swojej grupy fotograficznej do forumowej mapki!

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów