Szukaj
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
ps. jezeli Sailor zawitasz tutaj to Ola rzekomo naskrobala cos do Ciebie.
zawitalem .. i odskrobalem nawet..
a co do fotek . ...trojka najlepiej bez tego plotu w tleno jeszcze dwojeczka ... czworka i jedynka stanowczo nie ..
a mi 3 wlasnie Z plotem w tle - tyle ze jedynie plot delikatnie w gore
czyli obiektyw w dol, a fotograf robi z gory
ta kuta brama robi mile tlo
i 2 oczywiscie tez bdb
no fakt.. z 4 sie zgadzam, troche tak .. miejsko turystycznie.. ale na pamiatke tez czasami trzeba cos. :P
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Gdyby w dokładnie takiej pozycji głowy i tułowia jak w 1. zrobić portrecik to imo byłoby co najmniej bardzo fajnie - modelka świetnie wyszła - buzia, włosy. Ale nie jestem pewny, może mi się zdawać, bo fotka mała... :P
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Przy 1-nce niepotrzebnie ucięte nogi a za dużo góry.Nr.02 tu przycięta prawa ręka,a szkoda,ogólnie kompozycja mi się nie podoba.Nr03 bardzo dobra przeróbka BW,ale ustawienie modelki szwankuje,takie sobie.Nr04 w ogóle mi się nie podoba
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
niepotrzebnie uciete nogi na 1 ? hmm..a moment.. zaraz dorzuce cos z nogami, jakkolwiek jak oddale to mi sie wydaje ze modelka robi sie taka malutka relatywnie do scenografii owego..hmm..wnetrza.
2 i 3 na spokojnie do zaakceptowania
boli mnie kolano czasem
Ja osobiscie sie na tym nie znam wiec moj komentarz nie bedzie wiele wart. Przedemna wypowiadalo sie pewnie wiele duuuuuzzooo lepszych (a to nie jest trudne) specjalistow.
Wiec
3 jest tragiczna gdyz pierwsze moje skojarzenie wygladalo ... "mmmmm ale smrodek.." ..."chyba czas sie umyc"
Pozdrawiam
Mateusz
MAteusz, istotnie twoj komentarz jest ... powalajacy, ale nie wiem czy w dobra strone.
[ Dodano: Pon 08 Maj, 2006 ]
ps. jakkolwiek dodam, ze interpretacja mnie rozbawila :P
Skontaktuj się z nami