Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Potwór

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Potwór

Witam

Kolejne fotki z ptasiej wyprawy do Norwegii: Wydrzyk wielki. Przypomina wyglądem mewę, ale to kawał ptaszora, jest większy niż myszołów i równie piękny.

1

2

3

Zapraszam, komntarze mile widziane
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Domyślnie Odp: Potwór

gości w wątku sporo, a komentarzy jak na lekarstwo
    Zapraszam do krytyki

4

5

6

podobają się 3 i 5.
    nr. 2 + za fajny kard, ale jakoś jakby lekko ruszone i brak kontrastu.

Na trojce i siódemce najbardziej pasują mi kadry, choć troszkę szkoda że są nieco z dołu i z tyłu, no ale rozumiem że tak Ci podszedł.
    Dwójka - niby portretowo fajnie skadrowany, ale nie oddaje tego opisywanego przez Ciebie '"potwora" w wyglądzie.

Wiesz co z kolei podoba mi się na wszystkich fotkach gdzie ptak jest pokazany z rozpostartymi "ramionami"? Jego przepięknie pokazane silne skrzydła, ich kolor, ogrom i powtarzalność w ubarwieniu i budowie piór /lotek?/ To lubię.
    Pozdrawiam
    Maja

dzięki za komentarz. Szczerze mówiąc, to zarówno trójka i siódemka nie są od tyłu. Są dokładnie z boku, bo tak się do ptaka ustawiłem (on nie miał nic do gadania ) i czekałem na moment. O ile na siódemce faktycznie odwrócił nieco głowę, ale nic więcej, o tyle trójka jest wręcz skierowana do obiektywu paszczą.

Dwójka to potwór uładzony, ale to "ptaszek" większy od myszołowa no i ten "dzióbek"

Uprawnienia umieszczania postów