Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Uzywany d200

Domyślnie Odp: Urzywany d200

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    eee, niekonecznie. Ja mam niecałe 40 tys, 2 lata używania i stan prawie idealny. Nie robię reporterki czy slubów - to dlatego.
    Niektórzy amatorzy maja body ze stanem kilka tys.
    bo żle sie wyraziłam - solidny zawodowiec dba o sprzęt, zwłaszcza np pracujący w studio itp... Moje myśli generalnie biegły w jednym kierunku i powinienem to określić "...nigdy nie kupuj sprzetu od fotoreportera..." Ci ludzie nie maja innych priorytet ow jak zrobienie zdjęcia - woda, piach, błoto, pioruny cegły czy kule - nieistotne, byleby pstryknąć... taka robota i ten sprzet raczej wyeksploatowany jest masakrycznie.

Domyślnie Odp: Urzywany d200

Witam.Dzięki serdeczne za ten opis. Treść dodała mi niezłego kopa w moich myślach i dążeniach do pracy z lustrzanką. No i właśnie z tym rozwojem przy takiej klasie sprzętu mi zależy. Taki aparat był tylko moim wieloletnim marzenem,bo zawsze pieniądze szły na jakieś bierzące wydatki. Ale powiedziałem dość. Marzenia się spełniają i trzeba rozwijać pasje życiowe.Miałem wiele wahań co do budżetu, ale jak coś brać w tym momencie to coś dobrego. Dzięki.Pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów