Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Witam,
    znajoma poprosiła mnie o zrobienie portretu, jednak ja za bardzo się nie znam na tej kategorii ( zajmuję się sportem).
    Co sądzicie o tej obróbce? To jest pierwsze zdjęcie z kilku, jednak nie wiem czy podążam dobrym tropem

ps.Jeśli macie jakieś swoje pomysły, śmiało pokażcie A jeśli zdjęcie wam się spodoba to w później wrzuce jakieś kolejne ujęcia

| D80 | T17-50 |SB 800 |

Domyślnie Odp: Paulina

No, sam portret bardzo ładny, chociaż modelka jeszcze ładniejsza
    A co do uwag /jeżeli można/:
    - tło "nie teges" ciachnąłeś modelkę murkiem,
    - ciut przepaliłeś w kilku miejscach.
    Na "+" bardzo ładna kolorystyka, cudowny uśmiech i te dołeczki w policzkach /miodzio dziewczę /
    Tutaj jest... podpis

Nikt się nie skusi na komentarz? :P

tak sobię patrze na to zdjęcie i patrze - i widzę że te pojedyńcze włoski można by potraktować stemplem, ale z drugiej strony tak jest "naturalniej"

a może taki kadr?

sam już nie wiem, a wy mi za bardzo nie pomagacie :P a biedna panna już 4 dzień czeka na zdjęcia... troche poczeka
    | D80 | T17-50 |SB 800 |

albo zapodaj fotkę bez postprodukcji, może da się przedstawić modelkę bez tego plastiku na buzi.

Bardzo sympatyczna buzia. Daj coś jeszcze...
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Postuluje o zmiane kategorii - IMHO to nie jest F/G - choć może ktoś tak uważać bo twarz zostala wyczyszczone w PSie

Autorze - czy uważasz to zdjęcie za równorzędne z innymi zdjęciami w kategorii F/G.....

I wg mnie zdjęcie poza jakością światła i zabawa w PSie nie należy do najlepszych - uwydatnia duży nos i usta przy małym czole - robiłeś zdj poniżej 50mm?
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

za Borowa, zdjęcie wygląda na przerysowane, poza tym to nie ten dział.

Jesli mi si cos kojarzy z jaszczurka to nie jest dobrze. Zdjecie nie nadaje sie nawet na nasza klase...

Ja nie bede mowil z czym mi sie kojarzy, ale na pewno nie z Cindy C. Nie pokazuj tego zdjecia dziewczynie, moim zdaniem ja skrzywdziles.

Dzięki za wszystkie komenatrze i uwagi, sprawa jest już załatwiona, można zamknać wątek
    | D80 | T17-50 |SB 800 |

Uprawnienia umieszczania postów