Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Plener 2

Domyślnie Odp: Plener 2

Kadry mi się podobają, czego brakuje imho? kontrastu na wszystkich tak minimalnie , ostatnie zdjęcie drzwi stodoły walą się na młodą , przepalenia sukni, ostrość elegancka najlepsza 3.

2 wygrywa, bardzo przyjemnie się ją ogląda
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Nie znam sie az tak na fotografii slubnej ale zastanawia mnie czy wyjaranie sukni slubnej tak soczyscie to dobrze czy zle? Na plus to fakt, ze zdjecia maja jakis pomysl. Wykorzystanie elementow terenu i rekwizytow pozwala myslec o nich jako o zdjeciach swiadomych. Czy porywaja? Na pewno mniej niz wiatr ten welon...

Vodafone
    Gość

Poza wyjaraniem sukni Panny Młodej to nie podoba mi się szopa waląca się na Panne Młodą... sprawia wrażenie jakby ją podtrzymywała

Kadry bardzo mi się podobają...

nr 3 jest ok reszta mniej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Waterford / Ireland

Witam wszystkich, jak dla mnie to nr 1,2 i 3 gdzie nr 3 po prostu powala. Na niektórych zdjęciach przepalenia sukni są ale są też i szczegóły na sukni. Brakuje kontrastu. Nr 4 taki sobie, nr 5 do mnie nie dociera.

Pozdrawiam i czekam na więcej.

"Trójka" bardzo mi się podoba. Zaś ostatnie z tym pochyleniem nie jest takie złe, gdyby było prosto, to zdjęcie byłoby całkiem nudne.
    Krzysztof Paszkiewicz

Dziękuję za odzew.
    niestety z przepałami nie potrafię sobie poradzić, chyba że ma to oznaczać zmianę miejsca akcji
    na stodole nie zauważyłem walącej się ściany choć to też może się podobać
    ...a trójka w założeniu miała nieco inaczej wyglądać, mam to zdjęcie w głowie,
    jutro kolejny plener oby wiało, mam nadzieję że zrealizuję w końcu to co sobie wymyśliłem

pozdrawiam

Vodafone
    Gość

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    jutro kolejny plener oby wiało, mam nadzieję że zrealizuję w końcu to co sobie wymyśliłem

pozdrawiam
    Mam nadzieję,że wstawisz ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów