Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ultima GTR..

Domyślnie Ultima GTR..

.. już zrobiona wrzucę w 2 seriach. Oczywiście zapraszam Warszawiaków na start Rage-Race który odbędzie się 15 lipca, a więcej na ich stronie.

więcej będzie u mnie na blogu, pzdr
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie Odp: Ultima GTR..

Ostra furka, zdjęcia także

dodam że od 0-160 i ze 160-0 w 9sek, ze 160 do 0 w 3sek, więc do 160 w jakieś 5,5 (pół sekundy poprawki na przełożenie nogi z gazu na hamulec) max nie wiem ile, ale było 200mil/h. W środku jak właściciel mówił, miał 70stopni :O ogólnie bajer zbudowany ręcznie za jakiś 1mln PLN Było o nim w tvn turbo w operacji tuning.

Świetne auto. Wlascicielem jest Dziewulski? Mieszkam tuz przy lotnisku i tak mi sie tu kreci dzisiaj kolo domu

Fajna fura i zdjęcia też .

bombel
    Gość

Zdjęcia podziwiam - są świetne. Moje ulubione kolory, a i kadry świetne. Daję OLBRZYMIEGO PLUSA za obrazki, zwłaszcza dwa pierwsze.

Ale auto tragiczne. Dwa razy w życiu jechałem takim sportowym bydlakiem (nie tej marki, ale pewnie porównywalną sylwetką), raz co prawda po autostradzie, ale trzeci raz nie wsiądę... Ciasno, twarde zawieszenie, zarzuca, upał, ryk, siedzi się nisko jak na nocniku, radyjka nie idzie posłuchać, sekwencyjna skrzynia się łatwo wrzuca, to i szarpie raz w przód a raz w tył...

Czy ja się potrzebuję denerwować? Czy ja wsiadłem, żeby mną trzęsło i rzucało? Przecież ja mam porządne aryjskie papiery, ja nie potrzebuję się nabawić klaustrofobii... Takie auto to tylko za karę.

majac do dyspozycji cale lotnisko dla czego ustawiles samochod tak ze caly bok jest zacieniony???
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Bombel, jak będe miął okazje to też będe chciał żeby mnie przewieziono tym samochodem i wtedy zostane juz przy moim passacie

Wracając do samochodu, to tylnią ośkę ma od mclarena, skrzynie biegów od porsche gt2 (tylko 5 biegów). Opona tylnia P335/30ZR13 (wielka jak moja ręka do łokcia ). Sama mechanika, oprócz z elektryzowanej wycieraczki

Cytat Zamieszczone przez ictus Zobacz posta
    majac do dyspozycji cale lotnisko dla czego ustawiles samochod tak ze caly bok jest zacieniony???
    nie miałem wpływu jak został ustawiony, a całego lotniska nie mielismy tylko kawalek przy WORDzie

bombel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    Bombel, jak będe miął okazje to też będe chciał żeby mnie przewieziono tym samochodem i wtedy zostane juz przy moim passacie
    Zrozumiałeś mnie świetnie, bo choć tego nie napisałem (sorry), to wydawało mi się oczywiste, że nie ja szoferowałem. Ja tylko siedziałem obok, ale i tak miałem dość.

Dajcie spokój, nikomu nie życzę takiej mordęgi. Najszczęśliwszy byłem, jak wysiadłem na chwilkę CPNie (nie ja płaciłem za bak na szczęście).

a jakim jechałeś autem? pamietasz?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów