Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Sylwia vol. 2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sylwia vol. 2

Drugie podejście zrobiłem, wybrałem jedno, co sądzicie ?

1.

Domyślnie Odp: Sylwia vol. 2

Super! Bardzo mi się podoba, ale myślę, że by nie zaszkodziło przycięcie od dołu do kwadratu
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Super! Bardzo mi się podoba, ale myślę, że by nie zaszkodziło przycięcie od dołu do kwadratu
    Nie zaszkodziło by a moim skromnym zdaniem dodało by jeszcze uroku. Zdjęcie bardzo mi się podoba. Podobne do pewnego innego kadru - zdjęcia McCurry'ego przedstawiającego Szabat Gule... Dalekie, ale takie było moje pierwsze skojarzenie...

Dzięki, ok to wrzucam kwadrat, i kazdy niech zdecyduje co lubi bardziej

o, tak właśnie
    bardzo mi się podoba, pachnie latami siedemdziesiątymi, ale ładnie pachnie
    d coś tam plus gadżety
    migavvki

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Nie zaszkodziło by a moim skromnym zdaniem dodało by jeszcze uroku. Zdjęcie bardzo mi się podoba. Podobne do pewnego innego kadru - zdjęcia McCurry'ego przedstawiającego Szabat Gule... Dalekie, ale takie było moje pierwsze skojarzenie...
    hehehe moje tez kwadrat zdecydowanie badziej, a fota swietena.
    podpis nieczytelny

Miales ladna ciekawa modelke. A teraz zrobiles z niej damskiego mechanika po 12h pracy na kanale. Zdjecie moze i jest poprawne, ale majac w pamieci to co pokazales wczesniej nie pozwala mi napisac nic poza tym, ze okropna obrobka (zdjales czerownego i zoltego jak znam zycie). tak czy inaczej po prostu pstryk i obrobka pt. pokaz kosmetyczce z kilometra co jest nie tak. Chyba nie o to chodzilo... A moze sie myle i to zamiar?

Nie wiem o co ci chodzi MikeP, to nie ma być jakies glamour czy cos w tym guscie, nie lubie super plastiku ani tony tapety na twarzy, to że jest widocznych kilka pieprzyków to chyba nic strasznego. Z resztą marudzisz u każdego i już sam nie wiem czy Twoje wypowiedzi traktować poważnie.

Uprawnienia umieszczania postów