Oto kolejny Australijski "samorodek", czyli nie wszystko złoto co się świeci![]()
...
Szukaj
Oto kolejny Australijski "samorodek", czyli nie wszystko złoto co się świeci![]()
...
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Chłopie, bardzo dobre, pod warunkiem, że zamiast czarnych, te skały w cieniu będą w cieniu. Może też nie przesadzałbym tak z chmurami, ale normalnie obrazek ma zadatki, żeby być prawdziwie pięknym!!!
Szczerze gratuluję!
Mi już w tej chwili się niesamowicie podoba. Rozdziawiłem swoją buźke i wyjść z podziwu nie jestem w stanie...
Prawie jak z okładki NG. A tutaj to "prawie" nie robi aż tak wielkiej różnicy
A co tamSypnę gwiazdkami
![]()
Ale wtedy cały detal obramowania diabli biorąBTW Dzieki za uznanie - należy się naturze, ja tylko mniej lub bardziej udolnie skopiowałem dzieło. Tak na marginesie, nie uważasz że fotografia to najbardziej piracka dziedzina sztuki ... normalnie kopiujemy z natury co sie da
a gdzie jej prawa autorskie?
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Musze szczerze przyznać że jest naprawdę niezłe![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
bdb !!
ramkę to żeś niezłą pierdyknął, nie ma co..... no ale trzeba sie polansować, wiadomo
a zdjęcie super, masz oko!! chętnie zobaczę po poprawkach które radzi bombel, wprawdzie ja bym tego nie potrafił chyba zrobić, ale może tobie sie uda![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
wyśmienity kadr
Skontaktuj się z nami