Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Polna droga v2

to
    Gość

Domyślnie Odp: Polna droga v2

Cytat Zamieszczone przez Jessus Zobacz posta
    Kadr świetny, zieleń trochę za żółta jak na to porę roku.
    Niebo ładne. Szkoda tylko tych drzew.. Dlatego ciągle się zastanawiam nad szarą połówką. Czy jednak nie lepszy polar?

pozdrawiam kolegę young apprentice
    Już kolejny raz dostaję uwagę za zażółcenie Ale kurka lubię ciepłe tonacje. Tym bardziej, że słońce zachodziło, więc żółto-pomarańczowe barwy mi pasują. Może lekko przesadziłem z tym, ale tak mi pasuje

Kupuj, kupuj szarą połówkę. Ja jeszcze nie kupiłem i się męczę z udawaniem szarej połówki w PSie Jak mój portfel będzie trochę bardziej przychylny do lekkiego wywietrzenia, to nabędę filterki. Tylko nadal biję się z myślami, czy to ma być Cokin, czy zwykłe nakręcane

A polara swoją drogą miałem nakręconego. Polar jest niezbędny, niezależnie czy robisz krajobrazowe, czy nie. Ostatnio samochód fociłem. Polar pięknie niweluje odbicia światła na blachach

Dół na tak, ale niebo - w jednej części ametystowe w innej purpurowe, a dalej blade i jasne - to jak na moje oczy za dużo kombinacji obcych sobie kolorów. Za to dół - zgrany, wszystkie kolory z jednej palety. Miło i pastelowo. Podoba się.

to
    Gość

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Dół na tak, ale niebo - w jednej części ametystowe w innej purpurowe, a dalej blade i jasne - to jak na moje oczy za dużo kombinacji obcych sobie kolorów. Za to dół - zgrany, wszystkie kolory z jednej palety. Miło i pastelowo. Podoba się.
    Dziękuję Popracuję jeszcze nad niebem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów