Archserf, tytuły? Jeden to na przykład 'Słownik ortograficzny'![]()
Szukaj
Archserf, tytuły? Jeden to na przykład 'Słownik ortograficzny'![]()
Bo ja sprawdzam autorow słownika:P mam ciekawsze lektury od słownika no jeszcze zalezy o jaki słownik chodzi. Pozatym jestem dyslektykiem, dysortografikiem co prawda nie zwalnia mnie to z pisania poprawnych ortograficznie zdan ale kazdemu moze sie zdazyc :P Myslalem ze to forum o fotografi a nie o zasadach ortograficznych i wypominaniu błędów:P
D200, D70s ,Tamron 17-50 2.8 , N 50 1.8 , Tamron 28-200 ,jakies szkielka, soczewki itp.
Jacek_Z, chyba większość nie zna tych autorów. Ubolewam bardzo.
Archserf, bez komentarza.
Sam zamysłzezdjęciem 2 dobry. Wykonanie natomiast kuleje. Ten balagan w tle odciąga
wzrok od głownego motywu - dziecka i gołębi. Gdybyś poczekal chwilę gdy gołębie
zrywają się do lotu, byłoby o wiele ciekawiej.
pebees
Miało Cię nie być przez kika dni...![]()
1 jw, powielany standard, zbyt pozerskie.
2 bez sensu.
Zamieszczone przez piotrowm
Najgorsze jest to ze czekalem z 5 min a te pierzastelachudry ani drgnely by oderwacswe tłuste tyłki do lotu.
Dzieki za komentarze.
D200, D70s ,Tamron 17-50 2.8 , N 50 1.8 , Tamron 28-200 ,jakies szkielka, soczewki itp.
Archserf
Widocznie za krótko czekałeś...![]()
![]()
![]()
Zwróć większą uwagę na to co widzisz w wizjerze i staraj się złapać to co Cię intryguje
(zaciekawia, porusza). Taki temat dziecka na tle gołębi, a jeszcze z podniesionymi
rękami, jakby dziecko chciało zlapać te gołębie, to temat na "fotkę miesiąca" ale
trzeba je wlaściwie skomponować. Pooglądaj trochę zdjęć zawodowców, jak oni to
robią, np. zdjęcia roku ...
piotrowm, dzieki za rade. Bardzo cenna złota myśl
Vadim, tak sie zastanawiam ile bym musial czekac ;]
Skontaktuj się z nami