Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: "Geometria"

Domyślnie Odp: "Geometria"

Rzeczywiście trafiłeś w geometrię. Zdjęcie rewelacyjne!!!

świetne - najlepsza dwójka
    nikon

Geometria moze byc fajna .

Bardzo szerokie (merytorycznie, co uwazam za wielki plus) Januszu, spojrzenie na plaze.
    Swietny przyklad, jak uzyc geometri do komponowania. Bez niej bylby tylko "jakis brzeg", a w aktualnej postaci jest fantastycznie niemalze.

Dobrze, ze przypomniales o jej (geometrii) istnieniu, gdyz miewa chwilami sklonnosci do ukrywania sie
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Post Odp: "Geometria"

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Geometria moze byc fajna .

Bardzo szerokie (merytorycznie, co uwazam za wielki plus) Januszu, spojrzenie na plaze.
    Swietny przyklad, jak uzyc geometri do komponowania. Bez niej bylby tylko "jakis brzeg", a w aktualnej postaci jest fantastycznie niemalze.

Dobrze, ze przypomniales o jej (geometrii) istnieniu, gdyz miewa chwilami sklonnosci do ukrywania sie
    Gdyby dawano gwiazdki za komentarz i uzasadnienie to dała bym Ci 5-taka!!!!!
    NIKON - system

bombel
    Gość

Taaa... Wracałem tu kilkakroć i muszę powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem. Nie potrafię powiedzić, które bardziej mi pasuje, ale oba są wystarczająco intrygujące, oba pieczołowicie zrobione i oba mi się podobają.

Gratuluję!

Gratuluje spojrzenia. Jestem pod nieziemskim wrażeniem. Jest się na czym uczyć i patrzenia na "niby powszechność" i kadrowania i pomysłów.
    Pozdrownienia z Karkonoszy.
    2xDXXX i trochę szkieł

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów