Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Plener

Domyślnie Odp: Plener

Wielebny, ten plener Ci absolutnie nie wyszedł !!! I nie chce mi sie powtarzać, ale brak emocji i ta sztywna postawa młodych jest dobijająca. Po prostu te zdjęcia są śmiertelnie nudne. Nawet tych największych sztywniaków da się odrobinę rozruszać! Popracuj też nad kadrami, bo tu jest za dużo krzaków, które dekoncentrują odbiorcę od głównego tematu. Głowa do góry i walcz dalej!
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Cytat Zamieszczone przez koziak Zobacz posta
    Wielebny, ten plener Ci absolutnie nie wyszedł !!! I nie chce mi sie powtarzać, ale brak emocji i ta sztywna postawa młodych jest dobijająca. Po prostu te zdjęcia są śmiertelnie nudne. Nawet tych największych sztywniaków da się odrobinę rozruszać! Popracuj też nad kadrami, bo tu jest za dużo krzaków, które dekoncentrują odbiorcę od głównego tematu. Głowa do góry i walcz dalej!
    Dziękuje Tobie Koziak i wszystkim tym którzy skomentowali zdjęcia, rady napewno wykorzystam. To mój pierwszy plener, a dodatkowo dla znajomego jako prezent ślubny.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

3 skomponowana pieknie ! centralnie miny nudne wogole nuda jak na polskim filmie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów