Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Plener

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Plener

proszę o konstruktywną krytykę:

1.

2.

3.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie Odp: Plener

no mnie te zdjecie nie porwaly. ale mnie malo porywa tak genealnie...

Podobaja ci sie te chaszcze na pierwszym? i To ze sie chlop wygina w ruski paragraf zeby trafic do ust kobiecie? Tak szczerze, spoko to jest?

może 2 jest w miare ok, na trzecim jest statycznie i nudno. Można było lepiej wykorzystać te plenery.

Cóż zdjęcia nudne. Kazałaś poprstu PM stanąć i gapić sie w obiektyw. Jawolę zdjecia na któych widać spątaniczność i emocje.
    NIKON...

Cytat Zamieszczone przez Jacek B. Zobacz posta
    Kazałaś poprstu PM stanąć i gapić sie w obiektyw. Jawolę zdjecia na któych widać spątaniczność i emocje.
    Nie zawsze trafisz na spontanicznych modeli. To było wyjątkowe ciężkie powtarzać, by zajęli się sobą. A wielokrotne tłumaczenie by nie zwracali na mnie uwagi jeszcze cięższe. Niestety, ale ta para była sztywna, a ja pomimo wszystkiego musiałem sobie poradzić. (Z tym kazałeś porostu mnie rozbawiłeś)
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Cytat Zamieszczone przez Wielebny Zobacz posta
    Nie zawsze trafisz na spontanicznych modeli. To było wyjątkowe ciężkie powtarzać, by zajęli się sobą. A wielokrotne tłumaczenie by nie zwracali na mnie uwagi jeszcze cięższe. Niestety, ale ta para była sztywna, a ja pomimo wszystkiego musiałem sobie poradzić. (Z tym kazałeś porostu mnie rozbawiłeś)
    Dlatego bałeś się do nich bliżej podejść?

Uprawnienia umieszczania postów