Takie tam teges z wydawałoby się krzywą ramką. Miło mi będzie poznać opinie.
Szukaj
Takie tam teges z wydawałoby się krzywą ramką. Miło mi będzie poznać opinie.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
Chyba coś zchrzaniłem skoro nikt nie komentuje, albo nie ta działka. Odwagi, można bić. Z krytycznych uwag więcej się nauczę.
przyjemnemi sie tam podoba
![]()
D70s/Zenit/N 50mm 1.8D/N 28-80 3,5-5,6D/Jupiter 135
Ciekawe ale nie do końca soczysty zamysł. Może gdyby kamienice były ciemne a niebo jane i powstałaby ciekawa forma? Może b-w? prób nigdy za wiele. Pozdr.
ニコンのカメラ
Dzięki i za tyle uwag. Może jeszcze ją za jakiś czas podkręcę. Chyba musi minąć trochę czasu zanim człowiek spojrzy na własną robotę krytyczniej. Myślałem o wymianie nieba na takie ze słońcem zakrytym chmurką ale to byłby już cukierek, fuj. No dobra, jeszcze do tej ramki wrócę za jakiś czas. Jedno jest pewne, że nie porywa, bo ludzie nie komentują. Wszystkim zdrówka i dużo światła.
lustrzane odbice to troche oklepany temat, moze gdzyby obie strony rózniły sie szczegółami, bo w tej chwili pomysł padł na samym początku, mozna spojrzec raz , potem szybko sie nudzi, zero opowiesci, jest tu miejsce i czas zeby sie tym pobawic i zrobic cos o wiele ciekawszego
Pomysł miałem ale muszę się zgodzic nie całkiem wyszedł. Dzięki złudzeniu optycznemu z ramki miała się robić beczka. Ale wyszła mi chyba kiszka.![]()
iee tam kiszka - mnie się bardzo podoba tylko za późno tu przyszłam![]()
Skontaktuj się z nami