Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: tatuaż

autograf
    Gość

Domyślnie Odp: tatuaż

Cytat Zamieszczone przez ex!presja Zobacz posta
    i wtedy już będzie można napisać co myślicie o zdjęciach, a tak nie można bo są tylko dwa?
    No bo przyznam szczerze nie wiem w jakich kategoriach je ocenić. Technicznie są poprawne, mroczne, w pewnym sensie tajemnicze.
    Sprawiają (moje odczucie) że zaraz mnie rozłożą na łopatki, a bo obejrzeniu drugie, a właściwie jak nie widzę kolejnego
    to ..

Cytat Zamieszczone przez ex!presja Zobacz posta
    ok, więc do jakiej kategorii - jeśli zostawiam dwa zdjęcia - wrzucić powinnam?
    Uparta jesteś...
    Znajdź to trzecie lub nawet czwarte i pokaż nam coś głębszego, a nie same pstryki - zrobisz od razu dwa kroki na przód, a nie pół tiptopa..

Cytat Zamieszczone przez ovserwator Zobacz posta
    Znajdź to trzecie lub nawet czwarte i pokaż nam coś głębszego, a nie same pstryki - zrobisz od razu dwa kroki na przód, a nie pół tiptopa..
    wrzucę, wrzucę, ale z ciekawości pytam, gdzie mogłabym - gdybym zostawiła dwa

D700, D80, N50/1.8, N14-24, N18-200VR, S50/1.4, SB900

w reportazu , ale lepiej byloby dac tylko jedno ... ( poniewaz sa bardzo podobne ) i to jedno dopracowac

autograf
    Gość

Jak nie masz więcej, to idz raz jeszcze do tego salonu. Zrób reportaż. Od momentu wyboru tatuażu do efektu końcowego. 6-10 zdjęć.
    IMO.

No widzisz Expresja? Egoiste, to już wykłada Ci kawę na ławę swoimi uwagami... Zarówno teraz jak i w pierwszym poscie... słuchaj się*słuchaj...

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    w reportazu , ale lepiej byloby dac tylko jedno ... ( poniewaz sa bardzo podobne ) i to jedno dopracowac
    masz na myśli te miejsca pod lampa? jeśli chodzi o obróbkę, to ja przedszkolak jestem

No widzisz Expresja? Egoiste, to już wykłada Ci kawę na ławę swoimi uwagami... Zarówno teraz jak i w pierwszym poscie... słuchaj się*słuchaj...
    pisze dopracować, ale nie pisze co... się słucham, słucham

Kurczę felek...
    Pokaż nam historię, pokaż nam nie tylko sam moment dziarania... Pokaż*nam, co widziałaś.. opowiedz...
    A ten lekki przejaskraw na dłoni, co wali po oczach troszku wyrównaj... lub zostaw i już - trudno.
    czekamy tu widzę wszyscy na historię... Kobieto...!

to sa dobre fotki
    w pierwszej skadrowalbym tak i wystemplowal aby nie widziec tego burzacego atmosfere kawalka dermy + delikatnie stonowac przeswietlenie
    w drugim tylko stonowac
    OK

no to proszę i nie bić za bardzo, acz konstruktywna krytyka mile widziana

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów