Szukaj
emeryt
Szczerze mówiąc, gdybyś nie napisał w tytule kto to jest, to z Twoich zdjęć bym jej nie poznał...
Niestety przepaliłeś ciutkę, widać*to na twarzy -ale nie tylko. Gdyby nie to, to byłoby poprawnie.
Na marginesie, taką zasadę zauważyłem, im mniejsza gwaizdeczka, tym większe ograniczenia - tak jak tu -tylko na jednym utworze... o mamo... mały piesek musi głośno szczekać...hehhe... czyli kompleks karła..
Pozdrawiam
zmieniła troszke fryzure kiedyś wyglądałą inaczej, przepalilem twarz podczas obrobki, tak mi sie podobalo tak zostawilem. a z tymi ograniczeniami przesadzaja , na takiej pipiduwie 1 piosenka i to taki smutas swiatla prawie nic nie graly to nawet Big Cyc pozwala na 4 piosenki
![]()
emeryt
wszędzie przepał, koncertówki to trudny temat ale warto ćwiczyć.
EDIT - i szum duży.
[SIZE="1"][COLOR="Gray"]Pozdrawiam Piotrek portfolio
No niestety, przepały psują całą robotę. Przy wysokich ISO bardzo trzeba na to uważać. A Cerekwicka może zła na media, bo w Opolu zrobili ją w balona w bezprecedensowym stylu![]()
No to sobie robi dobrą prasę jak DodaU niej były co prawda chyba 3-4 kawałki, ale tylko z jednej strony sceny, a jak ktoś nie zamierzał przestrzegać tych zasad to jeden taki wygolony przyjemniaczek najpierw świecił po twarzach, a potem rozdawał kusańce latarką. Nie mógł zresztą przeboleć, że mogę fotografować cały koncert. I weź tu człowieku nie sprzedaj potem kompromitującego zdjęcia do jakiegoś szmatławca. Aż się prosi...
Skontaktuj się z nami