Witam
Dziś pod ocenę zdjęcie dzrzewka , które nie dało przejechać obok siebie bez wyciągnięcia aparatu z samochodu.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam
Dziś pod ocenę zdjęcie dzrzewka , które nie dało przejechać obok siebie bez wyciągnięcia aparatu z samochodu.
Pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Może mało obiektywnie, ale jako mieszkaniec terenów podgórskich kocham te drzewa. Pięknie, pięknie...
trochę za jasno na dole, ale pięknie....
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
dla mnie ładna poprawna foteczka , fajne drzewo znalazłes i podoba mi się niebo ( osobiscie chyba dałbym troszeczkę więcej drogi w PD)
pozdrawiam![]()
Fajne zdjęcie, niebo dopisałoDrzewko ciekawe, czasem można takie na jakichś skarpach znaleść. Może kadrowałabym nieco inaczej, ale ciężko mi stwierdzić na 100% , bo nie wiem, jak tam okolica wygląda.
Można spytać, gdzie robione zdjęcie? Wygląda trochę, jak tereny wojskowe, ale tego drzewa nie kojarzę![]()
Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro
Ładne. Kard dobry, choć próbował bym bardziej od dołu aby cała korona drzewa odcinała się na tym pięknym niebie, z drugiej strony byłyo by to ze stratą dla drogi także sam nie wiem.
Jedyna uwaga to że zdjęcie mogło by być bardziej ostre.
pozdrawiam
Zdjęcie zrobione w okolicach Stajęczynek k\Osieka. Co do kadrowania nie było łatwo - z lewej stara stodoła , z prawej krzaki i zagroda Sołtysa , a drzewko bardzo blisko - ratował mnie tylko N12-24.
Janusz - dzięki za komentarz. Jeśli chodzi o kadrowanie , to jw. Praktycznie stałem na tej drodze. No chyba że pojechałbym po butach.. Często tamtędy przejeżdżam - spróbuję poprawić - efekt postaram się zamieścić.
Jessus - z wyostrzaniem zawsze coś nabroję - dzięki za zwrócenie uwagi i opinię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Fajne i do tego świetne niebo.
Trafiony tytuł!
Fascynują mnie stare, powyginane sosny.
Obrazują ogromną walkę z wiatrem i siłę przetrwania.
Podoba się![]()
NIKON - system
Skontaktuj się z nami