Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Industrialnie 2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Industrialnie 2

Za radą kolegów i po przejrzeniu abandoned-places.
    Już z nikłym pojęciem, jak to powinno wyglądać, w B&W stonowane sepią i przekadrowane.
    Proszę o uwagi.

1
    2
    3
    to szkiełko wszystko potrafi...

Domyślnie Odp: Industrialnie 2

wiedziałem, ze warto napisaćc perę słów...

konwersję i obróbkę oraz względy techniczne na pewno można skrytykować, zwłaszcza tą sepię, ale same zdjęcia bardzo, bardzo fajne! każde z osobna moge pochwalić krytykę pozostawiam innym (którzy sie lepiej znają)
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    wiedziałem, ze warto napisaćc perę słów...

konwersję i obróbkę oraz względy techniczne na pewno można skrytykować, zwłaszcza tą sepię, ale same zdjęcia bardzo, bardzo fajne! każde z osobna moge pochwalić krytykę pozostawiam innym (którzy sie lepiej znają)
    aż się boję Twoich technicznych uwag Galu, ale wal śmiało , nie pójdzie na marne. Co z tą sepią?
    to szkiełko wszystko potrafi...

nie przesadzaj, nie jestem ekspertem od technicznej strony zdjęć, zwłaszcza cyfrowych, dlatego.... wole nie wypowiadać się, bo jedyne co z czystym sumieniem mogę oceniać, to dystorsje i krzywy horyzont. a to banały. (to pierwsze u ciebie nie zwróciło mojej uwagi, pewnie nie ma, a krzywo nieco jest.... na 2)

sepii wg mnie jest za mało. albo za dużo - wolałbym bez. i tyle.

a teraz to już słońce mnie oślepia i nic nie napisze
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Uprawnienia umieszczania postów