Szukaj
Z D300 to kazdy potrafiłby![]()
Antenki wyszly poza kadr
Ale moze sie podobać
pozdrawiam
Na te antenki to trzy kadry mało.....Antenki wyszly poza kadr
Pzdr
Andrzej
...może się podobać....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Dla mnie piekna fota. Super kolorki, ladna jakosc, super ostrosc. Takie soczyste foty trafiaja do mnie najbardziej. O ile kiedys tam narzekalem na rozmycie i nieostrosci na twoich zdjeciach, to tutaj ostrosc w pelni mnie zadawalaJak dluzej sie przygladam temu zdjeciu to sie zastanawiam czy przypadkiem nawet nie przeostrzyles. Takie biale punkciki gdzieniegdzie wylaza, ale chyba na granicy akceptowalnosci. Jeszcze raz gratulacje za ladne zdjecie.
Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty
Bardzo ładna pasqda!
Mi się podoba-tzn, fotka, a nie to coś!!!ja bym chyba zawału dostała jakby TO na mnie skoczyło w momencie robienia zdjątka albo w jakimkolwiek momencie!!!
Pierwsze zdjecie swietny kadr i GO, swiatlo tylko jakies jak dla mnie bardzo "studyjne". Czym "paliles"?
widzę że ktoś już mnie ubiegł z gwiazdkami - super kolorki , szczegóły, i dobrze ze nie robiłeś z wąsmi bo przy ich długosci na fotce byłaby pchła a nie konik
pozdro
Kolory masz rewelacyjne , zresztą kadr także .
Puryta by się przyczepił uciętych czułkow , ale to trąca prawie o złośliwość.
Mi się bardzo podoba Twoje zdjęcie.
Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.
Skontaktuj się z nami