Z przed chwili z połówką, na którą, przez strajk poczy, czekałem dwa tygodnie.
Proszę o ocenę.
Szukaj
Z przed chwili z połówką, na którą, przez strajk poczy, czekałem dwa tygodnie.
Proszę o ocenę.
to szkiełko wszystko potrafi...
oj fajne - podoba mi się , nie lubię co prawda takiego koloru nieba ale to już moje zboczenie (za duzo niebieskiego )
moze w innej cieplejszej tonacji lub takiej burzowej ciemnej
pozdro![]()
Fajny dół. A niebo jak Harb napisał nie najlepsze. Przyciemnij troszkę i będzie fajnie.
Pozdrawiam
Nikon i parę szkiełek
niebo mogłoby być trochę ciemniejsze...taki głębszy niebieski
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Wedle wskazówek, teraz lepiej? Mnie się wydaje, że tak.
ciemniej
nie wiem gdzie ty te zdjęcia wieszasz, ale 1. mi sie sciąga dosłownie kilka minut po czym ściąganie staje w 4/5 i koniec.
ale jezeli chodzi o samo zdjęcie, to świetne te kolory. bardzo kiczowate, ale niezmiernie przyjemne w odbiorze. podoba mi sie i 2. i 3. wersja, nie wiem która bardziej, różnica jest nikła wg mnie.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Wersja "ciemniej" jest moim zdaniem najlepsza. Ale na wszystkich "wnętrze" tego drzewka jest jednolitą, czarną plamą - nie pasuje mnie to, oi! nie.
Świetny kadr.
Chyba 2 zdjęcie jest optymalne. 2 i 3 nie wyostrzyłeś po zmniejszeniu?
Dwójka wyostrzona. Trójkę wywaliłem. Z tym drzewem to już chyba nie da się nic zrobić...
Skontaktuj się z nami