Szukaj
eeee...bo to jest autoportret i bardziej pasuje do mojego czasami nostalgicznego i romantycznego charakteru?
Piękne maki, rozmiękczenie jak najbardziej pasuje (choć chętnie zobaczyłbym bez, tzn bez rozmiękczenia a nie bez zamiast maków) jednak na każdej fotce coś niekorzystnie przysłania Ci twarz co psuje efekt niestety
Najlepiej w sumie chyba 2ka wypada
tak przesłania, ale jeszcze za małomi się moja twarz nie bardzo podoba delikatnie mówiąc, więc to akurat zamierzone jak najbardziej
))
Kobiety i ich kompleksy... smutne. Fotki nie podobają mi się ze względu na to, że są przesadnie zmiękczone w ps. Bez zmiękczenia także byłyby nostalgiczne i romantyczne bo kto zazwyczaj siedzi w makach? Osoby nostalgiczne i romantycznePozdrawiam!
Nikon szkło lampy tło i co?
3ka bardzo mi się podoba, kadr, światło i tak mięciutko, malarsko.
to szkiełko wszystko potrafi...
santina - trzeba bylo napisac - porobilbym jako statyw
Zdjęcia nostalgiczne, ale nie w moim klimacie - jednak z tymi makami kilka pomyslow mi sie wlasnie wkrecilo . POzdrawiam i odezwij się gdybys cos Olsztynianko organizowala.![]()
Hahaha no testowałam nowy statyw,bo go tu zakupiłam od innego użytkownika i chciałam zobaczyć jak się sprawdza i czy warto mimo, że lekki tarabanić się z takim w góry. Coraz bardziej mnie ta masa sprzętowa przeraża-albo wynajmę osiołka do dźwigania, albo kupię małpkę aparat , żeby lżej było.
Janusz masz rację-na tym bez zmiękczenia za dużo się dzieje i wzrok szaleje-mówiłam, że coś nie tak, a nie wiedziałąm co
Vooda a moja wina, że Wy jacyś nieżywi?proponowałam te makione blisko od Olsztyna, a ja nawet dysponuję czymś zbliżonym kształtem do samochodu. A teraz...ehhh, pogoda kiszkowata jakaś taka;-((( i nie wiem czy jutro lepiej będzie
Skontaktuj się z nami