Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Autoportret

Domyślnie Odp: Autoportret

zauwazam ostatio manie autoportretow pieknych kobiet. moze to i lepiej, ze to takie autoportrety niz strzelane komorka lasek z fotka.pl
    (wiem, ze niektorzy wiedza: tak jestem uzytkownikiem fotka.pl ale w celach praktycznych zeby nie bylo)
    zdjecia moga byc i nawet ten przeswitujacy blur bardzo mnie nie razi

Cytat Zamieszczone przez aioingee Zobacz posta
    I co z tego, że technicznie można się przyczepić ?
    to to...właśnie czepiajcie się) a jak jeszcze powiecie jak to poprawić to już w 7 niebie będę!
    Dziękuję za miłe opinie też
    A tu jest dla odmiany bez zmiękczenia-no ja wolę Z jednak, chocby dlatego, ze wtedy nie widać,że ostrość się "złapała" na gałązkę a nie na mnie, i w ogóle jakieś takie jest niefajne

PS-hmm fotka.pl?coś jak nasza klasa?to zaraz obadam, bo autentycznie nie znam

Mam gdzieś jeszcze cokina do taiego zmiękczania - nigdy mi sie ten klimat nie podobał, swego czasu naginany w wielu fotach ślubnych

BLEE
    D750X2 /FM/ dużo gratów

sofcik dobry nie jest zly
    btw Agnell ja siedze w makach bo lubie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Cytat Zamieszczone przez santina Zobacz posta
    ...A tu jest dla odmiany bez zmiękczenia-no ja wolę Z jednak,...
    Też mi się bardziej. Nie jestem zwolennikiem sytuacji, gdy "romantyzm" laserem cięty, a modelce można każdy włos policzyć.
    BTW. Jak to ujęłaś ? "Tak poprostu testowałam nowy statywik." Już się boję co uzyskasz jak się skoncentrujesz na fotce. Mi tak przypadkiem (ze statywem i bez) nie wychodzi
    Cytat Zamieszczone przez santina
    ... chocby dlatego, ze wtedy nie widać,że ostrość się "złapała" na gałązkę a nie na mnie, i w ogóle jakieś takie jest niefajne
    Olać gałązkę. Dla mnie (w wersji wyostrzonej) niezły temat i dobry klimat ... utopił się w szczegółach. Pozdr -
    - Janusz(W)
    "...Człowiek to jedyne zwierzę które się rumieni. I jedyne, które ma za co..." - Mark Twain

3ka bardzo mi się podoba, kadr, światło i tak mięciutko, malarsko.
    to szkiełko wszystko potrafi...

santina - trzeba bylo napisac - porobilbym jako statyw
    Zdjęcia nostalgiczne, ale nie w moim klimacie - jednak z tymi makami kilka pomyslow mi sie wlasnie wkrecilo . POzdrawiam i odezwij się gdybys cos Olsztynianko organizowala.

Hahaha no testowałam nowy statyw,bo go tu zakupiłam od innego użytkownika i chciałam zobaczyć jak się sprawdza i czy warto mimo, że lekki tarabanić się z takim w góry. Coraz bardziej mnie ta masa sprzętowa przeraża-albo wynajmę osiołka do dźwigania, albo kupię małpkę aparat , żeby lżej było.
    Janusz masz rację-na tym bez zmiękczenia za dużo się dzieje i wzrok szaleje-mówiłam, że coś nie tak, a nie wiedziałąm co
    Vooda a moja wina, że Wy jacyś nieżywi?proponowałam te maki one blisko od Olsztyna, a ja nawet dysponuję czymś zbliżonym kształtem do samochodu. A teraz...ehhh, pogoda kiszkowata jakaś taka;-((( i nie wiem czy jutro lepiej będzie

Oszczędny w słowach Awatar Nekosh
    Miasto
    Jelenia Góra

A jak dla mnie - kiepskawe, rozmiękczenie troszkę je popsuło.
    [SIZE="1"][COLOR="Gray"]Pozdrawiam Piotrek portfolio

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

szkoda jednak tego ps'a

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów