Szukaj
eeee...bo to jest autoportret i bardziej pasuje do mojego czasami nostalgicznego i romantycznego charakteru?
Piękne maki, rozmiękczenie jak najbardziej pasuje (choć chętnie zobaczyłbym bez, tzn bez rozmiękczenia a nie bez zamiast maków) jednak na każdej fotce coś niekorzystnie przysłania Ci twarz co psuje efekt niestety
Najlepiej w sumie chyba 2ka wypada
tak przesłania, ale jeszcze za małomi się moja twarz nie bardzo podoba delikatnie mówiąc, więc to akurat zamierzone jak najbardziej
))
Kobiety i ich kompleksy... smutne. Fotki nie podobają mi się ze względu na to, że są przesadnie zmiękczone w ps. Bez zmiękczenia także byłyby nostalgiczne i romantyczne bo kto zazwyczaj siedzi w makach? Osoby nostalgiczne i romantycznePozdrawiam!
Nikon szkło lampy tło i co?
to nie kompleksy a realizm
no i przez zmiękczenie zmarszczkuf nie widaća ja już nie mam 17 latek niestety
))
Pokaz bez zmiekczenia fotki
D70S - kit obiektyw, Sigma 17-50 2,8, Nikkor 70 - 300, SB800 jakis statyw dużo chęci do nauki....
Pozdrawiam Tomasz
mnie podobaja się właśnie takie - uwazam że autorka wykreowała specyficzny nastrój własnie nostalgii (jak sama pisze) i ulotnosci
bardzo ładne kadrowanie i klorki - nie ma sztampy , na duży plus
gratuluję i pozdrawiam![]()
Fotki mają to coś w sobie...
I co z tego, że technicznie można się przyczepić ? Nie ma to znaczenia bo nie o to w nich chodzi.
Oddają to co autorka przekazać chciała i wg. mnie są piękne. Oceniam ich egzaltację i klimat więc 5/5
Be yourself...nothing more...
Nikon d40x + AF-S DX 18-55mm f/3,5-5,6G ED + Yashica na stopce + statyw
Skontaktuj się z nami