Szukaj
Jak mogłaś tak zblurować twarz takiej małej dziewczynki? Szczególnie 3,7, a na 4 to średnio mogę przez ten blur patrzeć, nawet brwi nie zostawiłaś...
1 i 6 coś w sobie mają - takie klimatyczne, chociaż na 1 rażą dziwne oczy chłopczyka w oddali, aż się wystraszyłem, na 6 fajnie złapana mina, ale za to przeostrzony obraz, chyba wyciągane z dużej nieostrości? a reszta jakaś dziwna, przesycone kolory, jakieś takie jasne, rażące to wszystko, ciężko skupić się na ślicznej modelcepoza tym zrobiłbym osobno serię bw i kolor.
P.s.
Śliczna modelka - gratulację córy!
masakra
Dramat... tak spartolić temat![]()
bluuuuuuuuuuuuuuuur(p)
Vodafone wypowiedzial sie lepiej? w moim narzeczu to co on powiedzial nazywa sie masakra
Pozdrawiam
z miny dziecka wnioskowałbym, że sesja była po stypie a nie po urodzinach .... generalnie ze zdjęć bije smutek i przygnębienie, o samej obróbce powiem tylko tyle, że mi nie pasuje.
Fr@ntz wszyscy już wiemy, że autorka ma awersję do przedstawiania dzieci w sposób wesoły. Lepsze są klimaty smutne, wykluczające cień szczęśliwego dzieciństwa. Pozostaje mieć nadzieję, że dzieci tylko na zdjęciach są takie smutne, a nie w życiu.
Co do zdjęć - dostaję wysypki jak ktoś robi z dzieci porcelanowe lalki... na widok tych dostałam...![]()
Skontaktuj się z nami