Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: kolumnada

Domyślnie kolumnada

Domyślnie Odp: kolumnada

aż mnie korci żeby cos napisac ale ogranicze sie do komentu zdjęcia, fajne kolory, zadbał bym bardziej oGO, alebo mniej albo więcej, kadr w sumie ok ale pokazałbym całą pierwszą arkade ( łuk )

mnie tez korci to zboczenie zawodowe
    fotka przyjemna ale z GO moznaby powalczyc
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lublin/Janowiec

Po pierwsze witam serdecznie - to mój pierwszy post tutaj i z góry przepraszam, że akurat czepliwy, ale z racji zawodu jestem uczulony na takie rzeczy.
    A chodzi mi o sprawę merytoryczną, acz "pozafotograficzną".
    To zdjęcie nie przedstawia kolumnady, tylko rząd filarów. Kolumna ma to do siebie, że jest okrągła w planie. Kwadratowy bądź wielobocnzy jest filar.

to jest nas już 4-ech zboczeńców
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Cytat Zamieszczone przez hubertkm Zobacz posta
    Po pierwsze witam serdecznie - to mój pierwszy post tutaj i z góry przepraszam, że akurat czepliwy, ale z racji zawodu jestem uczulony na takie rzeczy.
    A chodzi mi o sprawę merytoryczną, acz "pozafotograficzną".
    To zdjęcie nie przedstawia kolumnady, tylko rząd filarów. Kolumna ma to do siebie, że jest okrągła w planie. Kwadratowy bądź wielobocnzy jest filar.
    patrz mój post, aż mnie świezbiło zeby to napisac

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    patrz mój post, aż mnie świezbiło zeby to napisac
    mnie tez, oj tez

Może byłoby lepiej, gdyby ostrość była na drugim filarze.
    D90

bombel
    Gość

Ratujesz sytuację toms73. Wystarczyłby jeden post, na przykład hubertaKM, który jasno i do rzeczy wyjaśnił o co idzie, a tu mija 10 post, a w najlepsze rozwija się dyskusja kto jeszcze zauważył wstrząsającą pomyłkę autora co do nomenklatury.

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Ratujesz sytuację toms73. Wystarczyłby jeden post, na przykład hubertaKM, który jasno i do rzeczy wyjaśnił o co idzie, a tu mija 10 post, a w najlepsze rozwija się dyskusja kto jeszcze zauważył wstrząsającą pomyłkę autora co do nomenklatury.
    bombelku nie ma sie co denerwować, przeciez napisaliśmy z kolegą jacoslavgth w pierwszych postach kilka słów odnośnie fotografii jako takiej...
    ja moge powtórzyć, że fotografia sama w sobie jest przyjemna, ale powalczyłabym z GO.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów