Szukaj
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
na 6 wysetęplował bym to cos co wyrasta temu panu z za głowy. poza tym dobrze
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Z kilku, które na forum się pojawiły, ta fotorelacja najbardziej mi się podoba. Jednak zaakcentowałabym bardziej kolorowych, mniej wszechpolaków, ale to moje subiektywne odczucie
11 - świetne
D80, S18-200 OS, S30 1.4, N50 1.4, S EF-500 DG super
ja mam zupelnie inne odczucia , ten reportaz jest kompletny , ogladajac pozostale gdzie autorzy skupiali sie raczej na "tolerancji" widzialem parade jednostronnie
dla mnie najlepszy z tej imprezy + swietne kadry i momenty czego zabraklo w zdjeciach innych autorow
Pozdr
artur - sama mysl o tym, by cos stemplowac w zdieciach reporterskich wskazuje na pewien brak wyczucia tematu![]()
co do zdiec - jak juz ktos wspomnial najpelniejszy (Wcale nie przez ilosc kadrow) i dla mnie najbardziej "reportazowo"potraktowany reportaz
jako calosc sprawia chyba lepsze wrazenie, niz jako zbior pojedynczych fot (chociaz 4 jest bardzo dobra, dobre 7,8,11,13,3,18 ciekawe 2, a i reszta ok).
Phantomek - co ja tu będę ściemniał - kawał świetnej reporterskiej roboty, tylko przepały w tle na 16 troszkę dają po oczach, ale to drobiazg.
Bardzo fajny reportaż.
Dobrze oddaje to, co się tam działo.
Dla mnie "the best" są numerki:
4,5,6,7 (ogólnie ten "dziadek" mnie powalił), oraz 17
Technicznie świetnie a a co do parad zdanie mam niezmienne
czy ktoś jeszcze widzi podobieństwo facetów z #1 i #13? Wg mnie mają bardzo podoby wzrok, oczy, trochę wyraz twarzy - mimo, że po 2 stronach 'barykady'?
Reportaż świetny!!! (byłem przypadkowym swiadkiem tego wydarzenia i uwazam, że na zdjęciach impreza wygląda dużo ciekawiej niż w rzeczywistości)
D80 + T17-50/2.8
Skontaktuj się z nami