Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Co po NOVA3AW?

Domyślnie Co po NOVA3AW?

Kiedy kupiłem tę torbę, miałem jedynie D80+T17-50.
    Obecnie z N80-200 i SB-800 robi się trochę ciasno - pomijam fakt, że 80-200 ledwo się w nią mieści (albo ja nie umiem bardziej optymalnie poprzepinać przegródek, żeby wszystko się pomieściło - są fabrycznie).

Myślałem może o jakimś plecaku foto, ale co wybrać?
    Slingshot wydaje się wygodny, ale pomyślałem, że może coś z dostępem od pleców, coby za bardzo nie kusić złodziei?
    Budżet powiedzmy do 300zł, z możliwością lekkiego nagięcia.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie Odp: Co po NOVA3AW?

plecak moze byc malo wygodny
    nova 5 imo byla by dobrym zakupem
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Miałem ten sam dylemat wiele toreb i plecaków sprawdzałem i wybrałem Lowepro Fastpack 250 jest bardzo dobry
    http://www.torbylowepro.pl/product_i...roducts_id=539
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

jak potrfel pozwala to ten.
    http://www.torbylowepro.pl/product_i...roducts_id=502
    tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=evo1MT1u2Yg
    test troche większego modelu, funkcjonalnie bardzo podobnie

Pomyślimy, pomyślimy. Znalazłem jeszcze w tym dziale bardzo przydatne linki.
    Właściwie wolałbym, żeby to był plecak i możliwie pojemny.
    Większe body z gripem, kilka obiektywów, lampa, ładowarka i akumulatorki, podręczny bagaż, piwo.
    Kto wie, co przyniesie przyszłość!

Motorniczy
    Gość

Napisze w ten sposób i może Ci pomogę . Jak chcesz kupić sobie spodnie to idziesz do sklepu i przemierzasz prawda ? a więc jak idziesz kupic plecak to proponuję zroibić to samo - założyć na grzbiet , sprawdzić elastyczność , jaką ma wagę ile miejsca itd itp i jaki jest stosunek cena / jakość ( srał pies firmę ). Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Napisze w ten sposób i może Ci pomogę . Jak chcesz kupić sobie spodnie to idziesz do sklepu i przemierzasz prawda ? a więc jak idziesz kupic plecak to proponuję zroibić to samo - założyć na grzbiet , sprawdzić elastyczność , jaką ma wagę ile miejsca itd itp i jaki jest stosunek cena / jakość ( srał pies firmę ).
    Toteż planuję pomęczyć Sławka przy najbliższej okazji...
    W listopadzie chyba nawet pokazywał mi Slingshota, ale koniec końców stanęło na Novie.

Motorniczy
    Gość

Przez moje ręce przewinęło sie kilka plecaków i kilka toreb masakrycznie ciężko wyważyc co jest OK a co nie jest OK . Właściwie to tu NICZYM nie różni się latanie i przymierzanie toreb , torebeczek , plecaków ... od sytuacji , w której znajdują sie kobiety na zakupach mało tego - my tez możemy mieć torby i plecaki na każdą niemalże okazję - no jak baby , jak baby !

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    mało tego - my tez możemy mieć torby i plecaki na każdą niemalże okazję - no jak baby , jak baby !
    ja realnie ledwo mieszcze sie w 3.

- torba na koncerty (jakas wieksza domke)
    - lowe pro jakis classic jedno przegrodowy, na calodniowe wypady fotograficzne z pelnym sprzetem
    - natural trekker aw plus czy jak to sie zwie na wypady dluzsze, gdzie trzeba jakas bluze, gacie na nastepny dzien zabrac.
    Ostatnio edytowane przez badi ; 13-06-2008 o 22:33

ja zaopatrzyłem się w Tamrac-a Exp 5. Mieści się to co w stopce+druga d80-ka z kitowym obiektywem+2 piwa i kanapka Jedyna wada tego plecaka to WAGA. Jest ciężki jak diabli, chociaż b.ergonomicznie zbudowany. No i ta solidność!! Do jego jakości naprawdę trudno się przyczepić.
    pozdrawiam
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów