Mnie się strasznie spodobała 3.Super dynamika,czuć że był niezły koncercik i klimat i na to zagłosuje
Szukaj
Mnie się strasznie spodobała 3.Super dynamika,czuć że był niezły koncercik i klimat i na to zagłosuje
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
Lepiej wg Ciebie, czy autora pracy ?Zamieszczone przez krpolak
W przypadkach podrecznikowych ma zastosowanie, w innych-nieco mniej
![]()
Dla mnie czwórka. Proste w formie. Bez zbędnych udziwnień. Nie co humorystyczne. Dobre technicznie.
pozdrawiam Krzysiaczek
Lepiej/gorzej to pojecie bardzo wzgledneZamieszczone przez krpolak
Komentowac mozna wszystko, czy to knot czy dzielo sztuki...choc podobno granica miedzy sztuka a kiczem jest bardzo cienka.
W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!
Właśnie. krpolak ma rację. Dyskusja pozwala czasem pokazać autorowi coś, na co nie zwróciłby sam uwagi, i wynieść z tego wnioski na przyszłość. A - że potem będzie miał problem przy następnych zdjęciach (propozycje zostaną w głowie i będa się przypominać, więc opcji wyboru będzie więcej), to już jego sprawa![]()
I tu jest pies pogrzebany, panowie.
Jest wielu, którzy przejrzeli stronę, ale nie zgłosowali. Czy to znaczy, że nic im się nie spodobało, nic nie zwróciło uwagi?
Myślę, że nie. Z pewnością są tu zdjęcia mniej lub bardziej, ale jednak interesujące. Tylko teraz jak zagłosuję, to mi jeszcze każą uzasadniać, bo inaczej głos będzie nieważny. To już wolę dać sobie spokój...![]()
Jak dla mnie, to 4 i 6. I nie bedę tego uzasadniał. Podobają mi się i korzystam z prawa do głosu i milczenia.
a ja dziesiec ... czemu ? ... nie bardzo wiem cos sie kojarzy cos przypomina ... hmm
D200 , Sigma 10-20 mm f/4-5.6 EX DC HSM , 18-50mm f2.8 EX DC Macro HSM , Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM , SIGMA EX Apo Tele Converter 1,4 , Nikkor 105mm F2.8G IF-ED AF-S VR
Skontaktuj się z nami