Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Domyślnie Odp: Stabilność Windows

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Którego z końcem miesiąca już nie kupisz, no chyba że z komputerem o mocy obliczeniowej kalkulatora
    co jest jawnym kretynizmem M$, bowiem Vista jest tylko zapchajdziurą jak Windows Me, a nie gotowym produktem , ale trzeba być "marketingowo poprawnym"
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Którego z końcem miesiąca już nie kupisz, no chyba że z komputerem o mocy obliczeniowej kalkulatora
    Krzysiaczku, nie wierzysz chyba, że świat tak łatwo da sobie odebrać XP?

Będzie walka i mikro-soft przegra ją co najmniej na rok, mam nadzieję.

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Krzysiaczku, nie wierzysz chyba, że świat tak łatwo da sobie odebrać XP?

Będzie walka i mikro-soft przegra ją co najmniej na rok, mam nadzieję.
    LOL, świadomość klientów jest doskonała - JUŻ TEN ROK WŁAŚNIE MIJA - M$ już dawno chciał wycofać XPka bo Vista za słabo się sprzedawała.

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    LOL, świadomość klientów jest doskonała - JUŻ TEN ROK WŁAŚNIE MIJA - M$ już dawno chciał wycofać XPka bo Vista za słabo się sprzedawała.
    Pamiętasz Me, był to podobny niewypał jak Vista i nawet kijem nie można było nagonić do kupowania tego szajsu, tak więc nie panikuj, bo to rynek wymoże na mikro-sofcie, to, co jest temu rynkowi potrzebne.

Może sobie mikro-sofcik zgrzytać zębami, ale większość potencjalnych klientów, straciła zaufanie do Visty i nie wyda na ten system ani centyma.

Czekamy na siódemkę, jadąc XP.

A ja sądzę, że Vista doczeka się momentu, w którym będzie działać jako-tako. Pamiętacie XP przed pierwszym i drugim SP? Waliło się toto jak drzewa w czasie wyrąbu, wszyscy psioczyli na lewo i prawo. Po latach mamy jednak całkiem fajny, stabilny system. Wydaje mi się, że i z Vistą tak będzie za rok czy dwa...

Co nie zmienia faktu, że zostaję przy XP. )
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Wydaje mi się, że i z Vistą tak będzie za rok czy dwa...
    Tyle, że za rok przewidywana jest premiera siódemki, więc Vista już nie zdąży "spoważnieć" i szkoda na nią zachodu i nerwów.

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    A ja sądzę, że Vista doczeka się momentu, w którym będzie działać jako-tako. Pamiętacie XP przed pierwszym i drugim SP? Waliło się toto jak drzewa w czasie wyrąbu, wszyscy psioczyli na lewo i prawo. Po latach mamy jednak całkiem fajny, stabilny system. Wydaje mi się, że i z Vistą tak będzie za rok czy dwa...

Co nie zmienia faktu, że zostaję przy XP. )
    Nie będzie tak - Windows Me też nie łatali - nie wiem czy był choć jeden service pack do Me. Wprowadzą Windows 7 czy jak on się tam będzie nazywał a o Viście szybciej sie zapomni niż się pojawiła.

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Nie będzie tak - Windows Me też nie łatali - nie wiem czy był choć jeden service pack do Me. Wprowadzą Windows 7 czy jak on się tam będzie nazywał a o Viście szybciej sie zapomni niż się pojawiła.
    Też dobrze
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Jak wyjdzie 7 będziesz czekał za następnym
    7 świetnie wygląda na papierze (Vista zresztą też na początku zapowiadała się nieźle), niestety M$ już zaczyna mieszać. Ostatnio "ogłosił" iż 7 będzie na jądrze Visty, bo jest z niego zadowolony. Krótko mówiąc następny system to będzie wiśta z nowymi wodotryskami.

Ps. kupiłem jeszcze jedną licencje na XP, niech leży jeść nie woła.
    Ostatnio edytowane przez szymony ; 08-06-2008 o 08:30
    pozdrawiam Krzysiaczek

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów