Szukaj
Pamiętasz Me, był to podobny niewypał jak Vista i nawet kijem nie można było nagonić do kupowania tego szajsu, tak więc nie panikuj, bo to rynek wymoże na mikro-sofcie, to, co jest temu rynkowi potrzebne.
Może sobie mikro-sofcik zgrzytać zębami, ale większość potencjalnych klientów, straciła zaufanie do Visty i nie wyda na ten system ani centyma.
Czekamy na siódemkę, jadąc XP.
A ja sądzę, że Vista doczeka się momentu, w którym będzie działać jako-tako. Pamiętacie XP przed pierwszym i drugim SP? Waliło się toto jak drzewa w czasie wyrąbu, wszyscy psioczyli na lewo i prawo. Po latach mamy jednak całkiem fajny, stabilny system. Wydaje mi się, że i z Vistą tak będzie za rok czy dwa...
Co nie zmienia faktu, że zostaję przy XP.)
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Jak wyjdzie 7 będziesz czekał za następnym
7 świetnie wygląda na papierze (Vista zresztą też na początku zapowiadała się nieźle), niestety M$ już zaczyna mieszać. Ostatnio "ogłosił" iż 7 będzie na jądrze Visty, bo jest z niego zadowolony. Krótko mówiąc następny system to będzie wiśta z nowymi wodotryskami.
Ps. kupiłem jeszcze jedną licencje na XP, niech leży jeść nie woła.
Ostatnio edytowane przez szymony ; 08-06-2008 o 08:30
pozdrawiam Krzysiaczek