Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Domyślnie Odp: D50 + sigma 70-200

hmm, historia ciekawa i nieprawdopodobna, aż mi się wierzyć nie chcę :] A swoją drogą to trzeba to przed zakupem można zapytać :P

Ja wymiękłem. Rozumiem, że zbliżają się wakacje i część z "giertychowskich" maturzystów zarobione po szkole pieniądze przeznacza na sprzęt fotograficzny ale przypadek opisany w tym wątku jest po prostu niesamowity.

Pastrana - Z tego co wygooglałem szkła z takim oznaczeniem pasują równiez do Pentaxów, więc nie jest źle - zamień D50 na K100/K200 albo K10/K20 i po kłopocie - będziesz miał uszczelniona puszkę.

Byłem w sklepie. Obiektyw pasuje do sigmy.
    Jutro bede dzwonił do serwisu może cos poradzą. Podobna są jakies nakładki turystyczne ale nie sadze ze to wypali. Jak sadzicie?

Koniecznie napisz jaka była reakcja i co w serwisie powiedzieli

Trzymam kciuki. Następnym razem będziesz bardziej sprawdzał za co płacisz. Sorrki, ale trochę się uśmiałem, choć wyobrażam sobie co czujesz.
    You can't always get what You want.
    Nikon D50

No to ja proponuje dokupić Sigmę :P Wg mnie korpusy są bardzo dobre Choć finansowo trudniej wyrobić, bo ceny wyższe i gorsza dostępność niż dla Nikona czy Canona. Ale podobno dzięki Faveonovi x3 jakość jest naprawdę bardzo dobra widziałem crop'y 1:1 z SD9 i naprawde jakość zachwycała, ale ja tam i tak wole Nikona Nie ma to jak żółty sprzęt mieć w plecaku :]

edit

Miałem podobną sytuację jakiś długi czas temu. Na allegro MF'a kupiłem, miał być do Nikon'a, ale okazało się, że to Pentax Ale co tam, teraz kupuję 2 razy ostrożniej, a tamten sprzedałem bez strat No, ale takiej wpadki, jak ta z Sigmą to mam nadzieję, że nie zaliczę
    Ostatnio edytowane przez age1869 ; 05-06-2008 o 20:56

Oszczędny w słowach Awatar MKCn
    Miasto
    Gród Trzech Braci

Ten wątek to nie może być prawda.
    Pozdrowienia!!! MKCn
    D50 + D7100 +S17-50 HSM OS + N18-55 + N35 + N70-210f4 + JUPITER 200 + JUPITER 135 + HELIOS 44 + MIR 35 + ZENIT ET + NISSIN Di622N

Cytat Zamieszczone przez age1869 Zobacz posta
    No to ja proponuje dokupić Sigmę :P Wg mnie korpusy są bardzo dobre Choć finansowo trudniej wyrobić, bo ceny wyższe i gorsza dostępność niż dla Nikona czy Canona. Ale podobno dzięki Faveonovi x3 jakość jest naprawdę bardzo dobra widziałem crop'y 1:1 z SD9 i naprawde jakość zachwycała, ale ja tam i tak wole Nikona Nie ma to jak żółty sprzęt mieć w plecaku :]

chyba nie wiesz co mowisz. sd14 to porazka na kazdej linii.

Czekamy na odpowiedź pastrana jaki finał tego zdarzenia.
    Waldek

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów