hmm, historia ciekawa i nieprawdopodobna, aż mi się wierzyć nie chcę :] A swoją drogą to trzeba to przed zakupem można zapytać :P
Szukaj
hmm, historia ciekawa i nieprawdopodobna, aż mi się wierzyć nie chcę :] A swoją drogą to trzeba to przed zakupem można zapytać :P
Ja wymiękłem. Rozumiem, że zbliżają się wakacje i część z "giertychowskich" maturzystów zarobione po szkole pieniądze przeznacza na sprzęt fotograficzny ale przypadek opisany w tym wątku jest po prostu niesamowity.
Pastrana - Z tego co wygooglałem szkła z takim oznaczeniem pasują równiez do Pentaxów, więc nie jest źle - zamień D50 na K100/K200 albo K10/K20 i po kłopocie - będziesz miał uszczelniona puszkę.
Byłem w sklepie. Obiektyw pasuje do sigmy.
Jutro bede dzwonił do serwisu może cos poradzą. Podobna są jakies nakładki turystyczne ale nie sadze ze to wypali. Jak sadzicie?
Koniecznie napisz jaka była reakcja i co w serwisie powiedzieli![]()
Trzymam kciuki. Następnym razem będziesz bardziej sprawdzał za co płacisz. Sorrki, ale trochę się uśmiałem, choć wyobrażam sobie co czujesz.
You can't always get what You want.
Nikon D50
No to ja proponuje dokupić Sigmę :P Wg mnie korpusy są bardzo dobreChoć finansowo trudniej wyrobić, bo ceny wyższe i gorsza dostępność niż dla Nikona czy Canona. Ale podobno dzięki Faveonovi x3 jakość jest naprawdę bardzo dobra
widziałem crop'y 1:1 z SD9 i naprawde jakość zachwycała, ale ja tam i tak wole Nikona
Nie ma to jak żółty sprzęt mieć w plecaku :]
edit
Miałem podobną sytuację jakiś długi czas temu. Na allegro MF'a kupiłem, miał być do Nikon'a, ale okazało się, że to PentaxAle co tam, teraz kupuję 2 razy ostrożniej, a tamten sprzedałem bez strat
No, ale takiej wpadki, jak ta z Sigmą to mam nadzieję, że nie zaliczę
![]()
Ostatnio edytowane przez age1869 ; 05-06-2008 o 20:56
Ten wątek to nie może być prawda.![]()
Pozdrowienia!!! MKCn
D50 + D7100 +S17-50 HSM OS + N18-55 + N35 + N70-210f4 + JUPITER 200 + JUPITER 135 + HELIOS 44 + MIR 35 + ZENIT ET + NISSIN Di622N
Czekamy na odpowiedź pastrana jaki finał tego zdarzenia.
Waldek
Skontaktuj się z nami