Szukaj
jedynka bardzo mi sie podoba.
dwa i trzy - szczerze mowiac nie podchodzi mi poza + zamkniete oczy
cztery szkoda że włosy zasłoniły tak bardzo oczy.
Wszystkie bardzo ładne, ale razem do siebie nie pasują - różna wymowa.
1. i 4. Duża osobowość, zadumanie, intelektualne takie.
2. i 3. Blondyna: nie myślę, opalam się.
![]()
stylistyka ladna i mila, ale wykonanie nie podchodzi mi wcale; uwazam, ze mogles ja spokojnie zaslonic czyms przed sloncem i uniknac tych troche jednak razacych plackow przepalen tu i owdzie.. gdyby nie to to rzeklbym ze extra seria. Jedynka jest najmozliwsza i potem czworka. Srodek nie bardzo.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
1 całkiem fajna
2 przedziwny kadr (po co?)
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
jeśli już to jedynka
linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|
[1] Bardzo dobra. Obrobka, modelka, image. Jezeli juz miałbym sie do czegos przyczepic to to przeszkadzająmi ci ludzie w tle.
Z czwórki rownież by cos było ale za ciasno kadrowane. Masz szerszy kadr?
Reszta mnie nie przekonuje.
Jedynka - modelka swietnia zagrala, jest naturalnie itp. Zdjecie jednak dyskwalifikuje kompozycja. Wszystko na prawo, nic na lewo. Tak nie powinno to wygladac bo zdjecie po prostu ciazy w prawo. Utnij w kwadrat
dwojkai trojka - sztuczne
czworka - fajne, osobiscie cialbym w kwadrat zmilosci do tego prostokata zwlaszcza ze na dole nie ma za duzo dobrego
a co rozumiesz przez przedzinwy kadr ??
Travis ludki może i przeszkadzają w tle, wszystkich się nie da wygonicale może dzięki temu to zdjęcie "żyje".
Czwarte zjdęcie to 100% kadru miało byc tak ciasno.
Mike to jesteśmy przeciwieństwembo ja wole porstokątne kadry z osobami umieszczonymi "nie centralnie". W jedynce kadr miał taki byc wszystko co jest po lewej zbiega się gdzieś w dal i symbolizuje ten pociąg który odjechał
i dzięki temu też nie jest tak płasko. Co do czwórki to też nie ciął bym w kwadrat bo uciął był modelce łokiec a tego chciałbym uniknac a zwłaszcza to, że łokiec opiera się o udo.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i uwagi, miło mi, że stylizacja i gra modelki podobały się , która swoją drogą jest bardzo utalentowana![]()
"Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."
a mi najbardziej podoba się nr 4, i mam pytanie była blenda w użyciu ?
Skontaktuj się z nami