Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Przed pracą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przed pracą

Wypatrzone dziś rano.
    Zapraszam do komentowaniaNie bijcie za kolor, ale ostatnio podoba mi się desaturyzacja

Pzdr.

Domyślnie Odp: Przed pracą

hmm... ciekawe. Prosta forma, wyprane kolory. Podoba mi się. Fotka skojarzyła mi się od razu z muzyką Pink Floyd. Troszkę bym się tylko przyczepił do motorówki po prawej, co wypływa panu z... kieszeni.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Hmm, ja tu nic ciekawego dostrzec nie mogę... Cóż z tego, że wyprane kolory i prosty kadr?
    "Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
    www.dobosch.com/blog
    STREETM.PL

Pierwsze co mi się nasuwa to poprostu to, że zdjęcie jest za ciemne.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Napisał Megazordon
    hmm... ciekawe. Prosta forma, wyprane kolory. Podoba mi się. Fotka skojarzyła mi się od razu z muzyką Pink Floyd. Troszkę bym się tylko przyczepił do motorówki po prawej, co wypływa panu z... kieszeni.
    Fajnie, że Ci się podoba.
    Co do motorówki to masz rację, w tak prostym kadrze mogłem ją wystemplować.

Napisał Dobosch
    Hmm, ja tu nic ciekawego dostrzec nie mogę... Cóż z tego, że wyprane kolory i prosty kadr?
    Nie wiem czy pyt. skierowałeś do mnie, czy do kol. Megazordon, ale jeśli już piszesz, to mógłbyś( o ile można ) trochę bardziej konstruktywnie, a nie "bo nie".

Napisał kobyll
    Pierwsze co mi się nasuwa to poprostu to, że zdjęcie jest za ciemne.
    ??Ja lubię ciemność

Dziękuję za uwagi i pozdrawiam.

Może źle się wyraziłem - IMO zdjęcie jest niedoświetlone, możesz spojrzeć na histogram, ja nie patrzyłem bo jestem tego pewien...
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Może źle się wyraziłem - IMO zdjęcie jest niedoświetlone, możesz spojrzeć na histogram, ja nie patrzyłem bo jestem tego pewien...
    Orginalny Raw jest dobrze naświetlony, a to zdj. jest leciutko przyciemnione w dalszej obróbce, bo taki był mój zamiar.
    O niedoświetleniu tu nie ma mowy, więc nie byłbym taki pewien.
    Pzdr.

Cytat Zamieszczone przez msz1977 Zobacz posta
    Nie wiem czy pyt. skierowałeś do mnie, czy do kol. Megazordon, ale jeśli już piszesz, to mógłbyś( o ile można ) trochę bardziej konstruktywnie, a nie "bo nie".
    Chciałbym coś konstruktywnie, ale nie mogę bo nie odbieram tej foty. Pytanie oczywiście do Ciebie: co szczególnego jest w tej fotografii, że zdecydowałeś się ja umieścić na forum?
    "Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
    www.dobosch.com/blog
    STREETM.PL

Cytat Zamieszczone przez dobosch Zobacz posta
    Chciałbym coś konstruktywnie, ale nie mogę bo nie odbieram tej foty.Pytanie oczywiście do Ciebie: co szczególnego jest w tej fotografii, że zdecydowałeś się ja umieścić na forum?
    Wiesz, w pytania z serii: "co autor miał na myśli", to przestałem się dawno bawić.
    A co chcesz wiedzieć "szczególnego" o zdjęciu z ulicy, którego nie "odbierasz"?Twój kolega-spokospoko, wypunktował "Cóż, zdjęcie jak zdjęcie - mały facet w garniturze, drugi bokiem z papierami, kawał bruku, płyty i morze."Amen.
    Masz prostą formę nawiązującą do tytułu i jeśli tego nie "łapiesz" to jak chcesz być konstruktywny?
    Oczywiści może Ci się nie podobać to zdj., ja go nie będę bronił "rękoma i nogami", ale trochę pomyśl nad zadawanymi pytaniami, bo takie jak w/w można postawić co drugiemu zdjęciu i raczej z tego nic nie wynika.

Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    fotka się do końca nie ukazała a już w głowie Pink Floyd się kołatał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów