Szukaj
Jeśli chodzi o panoramki to nieźle zakrzywiłeś globma to nawet swój urok - można dostać choroby morskiej, więc w klimacie...
bliki jak kto lubi w kadrze - ja niekoniecznie więc tu minus... i drażnią takie rzeczy jak np kawałek muru w PD w panoramnce nr 1
pzdr
Nikon D80, N 50 1,8; N 18-200 VR; SB-800
Hehe, blik według mnie dodaje uroku temu zdjęciu, a o tym murze wiem :/ ciężko było, ponieważ wszędzie rusztowania i dźwigi w kadrach - a jak one są blisko a reszta daleko to ciężko to posklejać nie zakrzywiając.
do panram mam drobną uwagę - ustaw prosto statyw(albo pozostaje cięcie w PS)
horyzont jest zakrzywiony, spoko, ale po lewej i po prawej tronie, zwłaszcza jak mamy morze, powinien wychodzic ze zdjęcia na tej samej wysokości
podoba mi sie 1. tyko szkoda samej góry - mogłes zmieścić wszystko
p.s.
na ostatniej pano. widze fantastyczny motyw do zdjęc: nie wiem jak to sie nazywa, ale ten betonowy element odcina pofalowane morze od gładziutkiej tafli sztucznej zatoki, przez moment myslałem ze chłopaki sobie basen na tym wieżowcu zaprojektowali![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Pierwsza panoramka fajna.
Powiedz lepiej komu dałeś w łapę że Cię tam wpuścili ?
A to niech pozostanie moją słodką tajemnicą.
A jeżeli chodzi o łapówki to: 'nie biorę-nie daję'. Także mogę was zapewnić, że łapówki nie było.
Skontaktuj się z nami