Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sea Towers - Gdynia

Co tu dużo pisac, wysoko, fajny widok - zresztą zobaczcie sami:

1.

2.

3.

I najlepsze na koniec - Panoramki . Są to moje początki - proszę o łagodny wymiar kary.

Duże rozmiary - otwierają się w nowym okienie

Pano 1

Pano 2

Pano 3

Więcej na blogu: http://szandrach.wordpress.com

Domyślnie Odp: Sea Towers - Gdynia

Jeśli chodzi o panoramki to nieźle zakrzywiłeś glob ma to nawet swój urok - można dostać choroby morskiej, więc w klimacie...
    bliki jak kto lubi w kadrze - ja niekoniecznie więc tu minus... i drażnią takie rzeczy jak np kawałek muru w PD w panoramnce nr 1
    pzdr
    Nikon D80, N 50 1,8; N 18-200 VR; SB-800

Hehe, blik według mnie dodaje uroku temu zdjęciu, a o tym murze wiem :/ ciężko było, ponieważ wszędzie rusztowania i dźwigi w kadrach - a jak one są blisko a reszta daleko to ciężko to posklejać nie zakrzywiając.

do panram mam drobną uwagę - ustaw prosto statyw (albo pozostaje cięcie w PS)

horyzont jest zakrzywiony, spoko, ale po lewej i po prawej tronie, zwłaszcza jak mamy morze, powinien wychodzic ze zdjęcia na tej samej wysokości

podoba mi sie 1. tyko szkoda samej góry - mogłes zmieścić wszystko

p.s.

na ostatniej pano. widze fantastyczny motyw do zdjęc: nie wiem jak to sie nazywa, ale ten betonowy element odcina pofalowane morze od gładziutkiej tafli sztucznej zatoki, przez moment myslałem ze chłopaki sobie basen na tym wieżowcu zaprojektowali
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Pierwsza panoramka fajna.

Powiedz lepiej komu dałeś w łapę że Cię tam wpuścili ?

A to niech pozostanie moją słodką tajemnicą.

A jeżeli chodzi o łapówki to: 'nie biorę-nie daję'. Także mogę was zapewnić, że łapówki nie było.

Uprawnienia umieszczania postów