Close

Strona 17 z 22 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 217

Domyślnie Odp: Capture NX 2 trial

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Mógłbym Ci tu dawać opisy i proponować to i owo, np. odinstalowanie i ponowną instalację NETFramework 2.0, ale najprościej będzie Ci zainstalować system na VirtualBox-ie.
    Problem rozwiązałem. Zresztą wykorzystałem część Twojej propozycji, czyli nowy system na VirtualBox'ie instalacja NX2, ale dalej śledziłem co się zmienia i odpowiednie pliki przeniosłem do mojego systemu i poszło. Przy okazji znów mam 60 dni.
    pozdrawiam Sebastian

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Problem rozwiązałem. Zresztą wykorzystałem część Twojej propozycji, czyli nowy system na VirtualBox'ie instalacja NX2, ale dalej śledziłem co się zmienia i odpowiednie pliki przeniosłem do mojego systemu i poszło. Przy okazji znów mam 60 dni.
    z ciekawosci: czym sledziles?
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    z ciekawosci: czym sledziles?
    Na poziomie TCP Wireshark, natomiast na dysku Filemon z pakietu Sysinternals Suite
    pozdrawiam Sebastian

Czy Wy też macie taki słaby transfer przy ściąganiu plików ze stron nikona? U mnie jest to proktycznie 0 kb/s
    Czy mógłby ktoś wystawić ten plik gdześ na ftp?
    byłbym wdzięczny

Artur

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    !@#$%^&*!@#$%^&*!@#$%^&* swietne, do srebrnych ust! (sorki za off)
    dzięki

Sciągnąłęm triala ze strony Nikona. No i co? No i program nie chce się uruchomić pomimo wielu prób, w tym restartu oraz uruchamiania w trybie zgodności z Windows XP. Czy ktoś domyśla się w czym problem i jak się go pozbyć?

Cytat Zamieszczone przez Just Zobacz posta
    Czy ktoś domyśla się w czym problem i jak się go pozbyć?
    po tym co napisales, a raczej czego nie napisales to tylko wrozka Agata pomoze. ma szklana kule.
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    po tym co napisales, a raczej czego nie napisales[...]
    No przeciez napisal, ze "nie chce sie uruchomic pomimo wielu prob".
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Napisałem wszystko co wydało mi się najistotniejsze. Nie wiem o czym jeszcze miałbym napisać Aha, próbuję uruchomić pod systemem Windows 2003 Server, ale nie wydaje mi się, żeby system był głównym winowajcą, ponieważ po pierwsze nigdzie nie znalazłem informacji o problemach z działaniem aplikacji pod tym system, a po drugie poprzednia wersja śmiga wyśmienicie

Noe73, nie jest to co prawda FTP, ale mam nadzieje, że ci się przyda. Wysłałem ci na RapidShare.
    http://rapidshare.com/files/12386177...0DAYS.exe.html

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Daleko od szosy

Cytat Zamieszczone przez Just Zobacz posta
    Napisałem wszystko co wydało mi się najistotniejsze. Nie wiem o czym jeszcze miałbym napisać Aha, próbuję uruchomić pod systemem Windows 2003 Server, ale nie wydaje mi się, żeby system był głównym winowajcą, ponieważ po pierwsze nigdzie nie znalazłem informacji o problemach z działaniem aplikacji pod tym system, a po drugie poprzednia wersja śmiga wyśmienicie
    A sprawdzałeś/aś wymagania systemowe ?
    Link
    No chyba jednak nie.

Strona 17 z 22 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów