Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Strobist laptop

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: Strobist laptop

Cytat Zamieszczone przez tomnow: Zobacz posta
    "camel setup"
    Możesz podać jakąć podpowiedź (może znam to pod inną nazwą)? Szczerze mówiąc nie przypominam sobie czegoś takiego, a chętnie zobaczę.

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

marszull, napięcie a nie moce ;P

ruską to na dzień dobry zmierz voltomierzem..

Domyślnie

nie pisalem o mocy tylko o mocach

ps zmierzenie woltomierzem to dobry pomysl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Chorzów/Weilburg-Kubach

Domyślnie

panowie a odnosnie tego próbnika to pytałem i mają Lee Filters Próbnik folii Swatchbook koszt 23 zł + ewentualna wysyłka, lub też Lee Filters Próbnik Filtrów Poliestrowych w cenie 167 zł i tu moje pytanie czy te pierwsze folie swatchbook nadadzą się do strobingu? to jest taka folia jak jest stosowana w filtrach normalnie albo cos innego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamvariant Zobacz posta
    panowie a odnosnie tego próbnika to pytałem i mają Lee Filters Próbnik folii Swatchbook koszt 23 zł + ewentualna wysyłka, lub też Lee Filters Próbnik Filtrów Poliestrowych w cenie 167 zł i tu moje pytanie czy te pierwsze folie swatchbook nadadzą się do strobingu? to jest taka folia jak jest stosowana w filtrach normalnie albo cos innego?

Nie lepiej kupić na przykład taki zestaw z Alledrogo. Najważniejsze filtry są zdublowane, do tego rzepy, no i rozmiar większy niż z próbnika. W próbniku zaś jest multum filtrów kolorowych, których w większości nigdy nie użyjesz.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

adamvariant - ale odkopales starocia

Ten probnik lee za 23zl (kiedys wysylal za darmo...) powinien CI wystarczyc, wiele osob uzywa folijek wlasnie z tego probnika.
    Chyba ze uzywasz lamp studyjnych to wtedy musisz szukac wiekszych arkuszy, bo te z malego probnika akurat starczaja na sb-600 i sb-800 (nie wiem jak z innymi lampami)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów