Szukaj
pierwsze mi sie podoba, bije ciepło od niego.
drugie niestety juz nie specjalne
Jedynka przerysowana - moim zdaniem bez uzasadnienia, dwójka taka bardzo zwykła - przede wszystkim kadrem położyłeś to zdjęcie.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
bardzo ciepla w odbiorze jedynka .. w porownaniu z nia .. dwojka do kosza
Za przedmówcami
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Dzięki wielkie za spojrzenia i komentarze.
Wstyd mi za dwójkę, obiecuję poprawę tylko prosił bym jeszcze o jakiś dorgowskaz co oprócz kadru upadło.
Co do jedynki, hmm..ciepło od zdjęcia na którym śnieg za oknem i bosonoga istota...hmm miło mi tym bardziej, iż o takim odczuciu tylko marzyłem.
pozdrawiam, Marcin.
pozdrawiam.
F70| T 28-105 f 4/5.6 | m42 / Konica T3 / C 30D| C 17-85 USM IS/ i wciąż zielony...
jedynka istotnie mila i sympatyczna, ale ja bym widzial ja w poziomym kadrze tak aby oddac np. pustke pokoju, sciany w zestawieniu z kobieta bujajca sie samotnie przed oknem na poddaszu , ogladajaca dachy innych domow .. a dwojka taka "se"....
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
to może jeszcze takie jedno co bym się dowiedział czy dobrą drogą idę?
nr3
chyba przeostrzyłem![]()
pozdrawiam.
F70| T 28-105 f 4/5.6 | m42 / Konica T3 / C 30D| C 17-85 USM IS/ i wciąż zielony...
Skontaktuj się z nami