Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: ooola - aaaania

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: ooola - aaaania

3 dla mnie sie wybija. tylko kolorki wszedzie takie bure

2... a reszta do kosza

Smile Odp: ooola - aaaania

Ja też za 2ką

Pozdr.
    Nikon System

tylko 2..
    z kolorami chyba coś nie tak - no chyba, ze to wina mojego monitora - bo jakieś wyprane widzę...

dla mnie troszkę za ciasno kadrowane
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    2... a reszta do kosza
    Wystawiając zdjęcia spodziewałem sie tego, ze nie wszystkim bedą sie podobać. Ja zaczynam dopiero moją przygodę z portretem i nie tylko wystawiając te zdjecia chcialbym sie czegos nauczyc a po takich wypowiedziach bedzie to utrudnione. Wiem ze masz dużą wiedze na temat fotografii wiec podziel sie nią. Co jest nie tak? Co poprawić?

Jezeli chodzi o kolorki. Faktycznie na 4 blado a pozostałe sam nie wiem nie lubie jak razi po oczach kolor. A na 6 chyba nie brakuje koloru.

Nie ma sprawy. Nie patrze ile ktos ma komentarzy na koncie, ile juz jest na forum czy ile robi zdjecia wiec komentuje wiekszosc niezaleznie ile robi zdecia.

A do rzeczy:

1. Zdjecie jest plaskie, mina pospolita, kadrowanie niefortunne sprawia ze mam wrazenie ze modelka ma wielkie czolo.
    2. Plus za oczy
    3. byloby ok, ale uciecie reki w srodku paznokcia moiwm zdaniem nadaje zdjeciu niechlujnosci
    4. Zdjecie z cylu: "juz zrobiles? bo sie odklejam i zlece. pospiesz sie cholera"
    5. w takim przykurczu szyja wyglada na nieistniejaca. Taka kuleczka. Poza tym ten kadr i przeciecie reki tak w polowie grubosci tez jakos specjalnie nie sluza
    6. to zielone na srodku czola nie lezy mi kompletnie
    7. polaczenie tak przekombinowanego kadru z ta biala bluzka nadajaca sylwetce nienaturalny ksztalt nie mowi do mnie.

Pozdrawiam

Michal

Dzieki MikeP Poznałem twoj punkt widzenia.
    Zapraszam do dalszej konstruktywnej krytyki.

Domyślnie z szuflady....

dubel. Jak mozna zmienic Temat wątku?

Uprawnienia umieszczania postów